Aktywne Wpisy

genocidegeneral +273
#niepopularnaopinia #biedronka #zakupy #zalesie
tylko mnie te #!$%@? koszyko-wózki z biedry tak niemożebnie #!$%@?ą, zwłaszcza przy wykładaniu zakupów na taśmę? podnieść to jedną ręką tak średnio, postawić na tej taśmie to już w ogóle (tym bardziej, że trzeba mieć 1,5m ręki żeby coś z nich wtedy wyciągnąć) XD co było złego w w normalnym koszyku ludzkim?
tylko mnie te #!$%@? koszyko-wózki z biedry tak niemożebnie #!$%@?ą, zwłaszcza przy wykładaniu zakupów na taśmę? podnieść to jedną ręką tak średnio, postawić na tej taśmie to już w ogóle (tym bardziej, że trzeba mieć 1,5m ręki żeby coś z nich wtedy wyciągnąć) XD co było złego w w normalnym koszyku ludzkim?

Kingside +862
@M4rcinS: tak, każda cyganka nie wiąże końca z końcem. Jakby pracowała przez życie jak każdy normalny cywilizowany człowiek to by nie musiała stać z kubkiem.
jak ktoś jeden Cię nie lubi to normalnie...nie da się tak, żeby wszyscy Cię kochali.
ale jak przez kilka tysięcy lat masz na pieńku z dosłownie wszystkimi, i wszyscy po kolei chcą Cię wywalić, to chyba jednak z tobą jest coś nie tak jak powinno.
@sinls: Czekamy na tę listę XD
@strikingsurface: Nie wiem o
ale cyganów to by powybijał ( ͡º ͜ʖ͡º)
Naucz się polskiego zanim coś publicznie napiszesz parobasie