Wpis z mikrobloga

Ale z tą Julitą to musiała prywata pójść xD podsumowując jej osobę:
- na samym początku dostaje przepustkę do finału, gdzie w zasadzie za wiele nie zdążyła pokazać
- ciągle chwalona, a niewidoczna w odcinkach
- wygrywa z popularniejszymi uczestnikami
- na jednym z paneli przyznaje się, że pracowała z Hanią przy kilku eventach
- Qry okazuje się być jej przyjacielem

Szczerze to teraz ten wpis wykopka o powiązaniach z Dooti Donuts się wydaje wiarygodny, szczególnie że był dosyć precyzyjny jak na trolla.

#friz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@IIIlIII: Według mnie i Julita i Oliwier od samego początku byli już ustawieni jako zwycięzcy. U niej to co wspominasz, a u niego ja widziałem już reżyserkę w 1 odcinku i wyrzuceniu z programu, a potem nagle uratowaniu immunitetem, później znowu kolejna akcja ze wcześniejszym zwycięstwem. Hype na tego uczestnika zrobił się nawet jeszcze wcześniej z powodu tatuażu że się dostał do t5m2 który sam Friz nawet udostępnił.
  • Odpowiedz
@IIIlIII: jeszcze wczoraj robili live i wlaczylem na troche w tle i ona nic nie robila, lezala prawie spiac, glaskala Pole po wlosach, mowila, ze nie widzi w ogole komentarzy na strimie a jak dostala zadanie od Poli powiedziec o sobie JEDNA ciekawostke/ fakt to nie wiedziala co powiedziec dopoki ktos nie zadal jej pomocniczego pytania na czacie... i jeszcze powiedziala, ze ona nie zna sie na strimach. Zalamka. Ja
  • Odpowiedz