Wpis z mikrobloga

@Angi_Angel: Ja kiedyś zapamiętałem numer ładnej dziewczyny w kolejce w biedrze ale bałem się napisać żeby potem jakiś pan policjant mnie nie pytał dlaczego to robię.
  • Odpowiedz
@Angi_Angel: Nie słuchaj tu żadnych porad w stylu "śmiało" czy "to i tak nie praca" Szanse że poruchasz są wybitnie małe, a że przyjdzie ze skargą do kierownika duże. Jak Ciebie wywalą, to Ty będziesz się martwił szukaniem nowej pracy, nie wykopki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
zagadywanie obcych lasek, w sensie po pracy

@Angi_Angel: To naturalny sposób nawiązywania kontaktu na planecie Ziemia w celu doprowadzenia do współżycia i przedłużenia populacji. Nie ma się czym przejmować.
Pamiętaj, że samica najpierw musi odmówić, protokół nakazuje delikatnie ciągnąć to dalej, zgoda na spółkowanie następuje dopiero po jakimś czasie. Jednocześnie uważaj na inne samce.
I na samice które się od razu zgadzają. To może świadczyć o desperacji albo o HIV.
  • Odpowiedz
@Angi_Angel: Jak to jest małe miasto i te dziewczyny są stałymi klientkami to bądź miły i daj się dobrze zapamiętać, czasem strzel jakaś bajerę, nie zachowuj się jak robot. Załóż konto na badoo to z miejsca będziesz miał kilka par, będziesz miał otwarte drzwi do rozwinięcia relacji. Różowe robią to samo. Kiedyś z jedną się tak spotykałem. Na zakupach mierzenie się wzrokiem, w... apce 'ej, my się przecież znamy'... i
  • Odpowiedz