Aktywne Wpisy
snorli12 +73
Mam pytanie do osób co chodziły do #licbaza #studbaza w latach 90tych i na początku 2000s
Wtedy też młodzież się tak ubierała? Czy to całkiem nowy styl? Bo mi się wydaje, że wtedy też była taka moda. Ktoś wytłumaczy skąd to się wzięło? Bo jakby ktoś się tak ubrał w 2014 roku uznaliby go za bezdomnego albo za lumpa
Mam wrażenie, że to się zaczęło jakoś w 2020 roku
#pytanie #pytaniedoeksperta #
Wtedy też młodzież się tak ubierała? Czy to całkiem nowy styl? Bo mi się wydaje, że wtedy też była taka moda. Ktoś wytłumaczy skąd to się wzięło? Bo jakby ktoś się tak ubrał w 2014 roku uznaliby go za bezdomnego albo za lumpa
Mam wrażenie, że to się zaczęło jakoś w 2020 roku
#pytanie #pytaniedoeksperta #
Kopyto96 +616
Dlaczego w Polsce kebab jest droższy niż w Niemczech?
Dlaczego w Polsce espresso koszutje więcej niż we Włoszech?
Dlaczego w Polsce zapłacimy za ramen więcej niż w Japonii?
Dlaczego ceny nieruchomości są często droższe niż na zachodzie?
Dlaczego w Polsce burger nie jest tańszy niż w USA?
Dlaczego wakacje w polskich kurortach są droższe niż w Hiszpańskich? XDDD (odlicz lot i policz all inclusive w Hiszpanii versus we Władysławowie w 3/4 gwiazdkowym
Dlaczego w Polsce espresso koszutje więcej niż we Włoszech?
Dlaczego w Polsce zapłacimy za ramen więcej niż w Japonii?
Dlaczego ceny nieruchomości są często droższe niż na zachodzie?
Dlaczego w Polsce burger nie jest tańszy niż w USA?
Dlaczego wakacje w polskich kurortach są droższe niż w Hiszpańskich? XDDD (odlicz lot i policz all inclusive w Hiszpanii versus we Władysławowie w 3/4 gwiazdkowym
- zakaz robienia zakupów w niedziele
- chcieli, żeby wolne media przejął pis
- zakaz aborcji
- kiedy była możliwość odwołać marszałek, to zablokowali to
- zablokowali możliwość stworzenia rządu technicznego bo pan kaczynski bylby zly
- bosak chce rozszerzać 500+
- ciągotki proruskie
- chcą wyjść z ue
to jednak
wyborca się cieszy, że jego partia nie dotrzymuje obietnic XDDDDDDDDDD Jak można tak nisko upaść? XDdd
1. faszyzm - wszystko i każdy było już oskarżane o faszyzm
2. ordo luris - wydaje mi się że przecenia się ich wpływ jak na organizację prawną która wymusza przestrzeganie prawa - najwyraźniej prawo jest złe, skoro odnoszą sukcesy
3. zamorydzm - bardzo słaby argument nie poparty niczym. Z zamożnością idzie wolność osobista, z wolnością osobistą idzie kontrola. Zamordyzm promowany przez eurokratów pod nazwą dataizmu masz u Harariego.
4. katokalifat
Wprowadzony przed powstaniem konfy
Nie chcieli tylko się wstrzymali co w drugim głosowaniu jest równe sprzeciwowi
Do żadnego głosowania nie doszło bo pozostałe partie były równie faszystowskie jak pis w covidowym zamordyźmie.
Gowin stchórzył, żadnego rządu by nie było
Komentarz usunięty przez moderatora
@ziele1985: 1985 w nicku to rocznik urodzenia? Przecież kandydat konfederacji na prezydenta ma już na koncie współtworzenie rządu z pisem, mając prawie 40 lat powinieneś pamiętać
@bastek66: Nie, przeczytaj program Ruchu Narodowego, kłamczuszku.
@Rzounierz88: tak, zaczynają myśleć xd Myśla, że szczepionki to plan Billa Gatesa na wybicie husarii, a Czaskoski chce zmusić do jedzenia robaków.
Z tego się biorą ostatnie wzrosty Konfederacji, a to nawet nie stało koło myślenia.
To może wytłumacz mi co się stało z platformerskim 3x15
@bastek66: O, miło że wspominasz, bo jako konfa to większość popiera 500+ XD
ale to jest zabawne, że wykopy, nie mogą zdzierżyć jednego dnia bez marketów
a zagłosujesz na Donalda, cokolwiek by on nie zrobił i powiedział. On sam jest za utrzymaniem obecnego socjalu i jeszcze jego rozszerzeniem. Ciągotki pro rosyjskie Konfy to jest nic w porównaniu co on #!$%@?ł i nadal #!$%@? jego partia.
Tak jak inne przedszkolaki wykopu, masz wyidealizowany obraz jego rządów, może kiedyś