Aktywne Wpisy

PoItergeist +420
Hej, nie wiem ile o tej porze jest aktywnych osób na tagu. Bylibyście zainteresowani kompilacją wszystkich
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna

bylembordo +10
Łaska wykopu to naprawde na pstrym koniu jezdzi - przed wojna krolowal na tagu #ukraina wpis z gabka i 40 milionami bakterii oraz wpis o tym jak sasha koloru czerwonego nie podumal. Po wybuchu wojny ukrainoentuzjazm i kazda, doslownie kazda proba odrebnego zdania byla od raza kwitowana „ruska onuca”. Teraz wahadelko zaczyna sie znowu wychylac w przeciwnym kierunku. Umiaru!!!
#przemyslenia #wojna
#przemyslenia #wojna

#aborcja #chrzescijanstwo #religia #medycyna #bekazprawakow #bekazkatoli #anglia #polityka
@robert5502: w twicie jest napisane, że wystarczy podejrzenie modlenia się, więc mamrotanie pod nosem raczej odpada. Nabożne spoglądanie w niebo też, nie mówiąc o przyklęknięciu aby buta zawiązać ;)
Ogólnie, to ja bym wolał, żeby nikomu niczego nadmiernie nie zakazywano 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@kubako: Ogolnie wspomniane środowisko chce właśnie zakazać i nie tylko aborcji
Ale ci ludzie po prostu nękają osoby pracujące tam i pacjentów.
@robert5502: No i temu też jestem przeciwny :)
„zeby to było po prostu pokojowe.modlenie się na chodniku po drugiej stronie ulicy,”
i dlatego policja aresztuje osoby, które przyznają się do tego, że modlą się, w myślach, nawet nic nie „mamrocząc”
To jak inaczej rozwiązałbyś kwestię religijnych fanatyków narzucających swoją wizję świata i zakłócających spokój osobom udającym się do kliniki aborcyjnej? Zwykłe prośby nie działają.