Aktywne Wpisy

freedomseeker +85
Stołówka u Chłopaków na ul. Karolkowej w Warszawie daje piękny przykład patriotyzmu i szacunku dla Bohaterów. 👏👏👏
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm

źródło: temp_file2607618475795998591
Pobierz
Koniorro +269
#remontujzwykopem #heheszki #zonabijealewolnobiega Różowa ostatni cisnęła mnie o nową kabinę prysznicową, bo stara łatała i przeciekała. Patrzyłem za czymś nowoczesnym, niestety wszystko jakieś takie niestabilne i zaraz by się rozleciało. Nie mogłem znaleźć nic ciekawego, wszystko takie cienkie plastikowe dziadostwo albo wszystko ze szkła, czego obawiałbym się przy dzieciach. Wieczorem gdy dzieci usypiały skoczyłem do garażu na piwko, i nagle w moich oczach zrodził się plan

źródło: temp_file2077871497460784408
Pobierz
Wydaje mi się, że rozgrzebana budowa nie spełnia kryteriów nieruchomości mieszkalnej według programu BK, ale nie wiem. Jak masz konkretne info, że OP nie ma szans na ten kredyt, to podaj.
a jak masz już kredo hipoteczne, to game over, nie łapiesz się w kryteria
mam na to hipoteke już, ale po sprzedaży splace od razu całą + coś powinno zostać na wkład własny na mieszkanie
czyli mam teraz hipoteke ale jej nie będe miał + teoretycznie nie byłem jeszcze właścicielem budynku mieszkalnego
a nie zostanie mi tyle żeby kupić mieszkanie bez kolejnej hipoteki, ale najlepiej by było sie załapać
@Elev: pozamiatane
@Elev: Posiadanie nieruchomości gruntowej nie jest wykluczeniem do skorzystania z programu.
@bdg-bro: Takie ograniczanie występuje w przypadku
@bdg-bro: Tak, ale tutaj nie ma informacji o tym czy był to kredyt na zakup działki, budowę domu, czy też pożyczka hipoteczna.
kredyt był typowo na budowę domu, w transzach, mam wybrane już wszystkie transze ale budynek jeszcze w budowie
Intencją ustawodawcy jest między innymi wykluczenie sytuacji w której osoby