Wpis z mikrobloga

#zalesie #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #glupiewykopowezabawy

Może otworzymy listę, w której będziemy wypisywać rzeczy które nas zaszokowały gdy zamieszkaliśmy z różowymi?

Może ja zacznę;
- sposób w jaki układa rzeczy w zmywarce, przez co potem 1/3 rzeczy jest niedomyta.
- wieczorny seans filmowy: godzina szukania "odpowiedniego" filmu po to by po 15 minutach zasnęła ci na ramieniu/klacie/brzuchu
  • 49
@kodecss:
Wlosy wszedzie, ostatnio nawet z dupy se wygrzebalem jej kłaki (serio #!$%@?, przy praniu musialy zaplatac sie w moje gacie, no #!$%@? mac...)

Kosmetyki za miliard zlotych, a uzywa moze 3 czy 4, reszta zbiera kurz

Robi se szafe z mojego fotela biurowego. Ile razy bym nie zwrocil uwagi, zawsze mam obwieszony fotel.

Rano po sniadaniu nie chowa rzeczy do lodowki. Pozniej sa albo wysuszone warzywa albo po prostu szybciej
@Koleszkaleszka: mnie czasem bolały plecy więc wolałem się położyć na kanapie która była niedaleko zmywarki więc co trzeba było zrobić w sobotę o 7:00 rano włączyć zmywarkę bo naczynia nie mogły poczekać do 10:00 rano.
@AlienFromWenus:

Ona też miała przejścia z ex. Nie znasz naszej sytuacji, nie znasz nas.

Wpis opa ma charakter śmieszkowy, miał dać upust niebieskim w wytykaniu najdziwniejszych zachowań różowych z jakimi się spotkali we wspólnym obcowaniu a nie służyć za diagnozę ich problemów w związkach.

Nie zabroniłem bo to nie tak działa, słuchaj my mamy po ~40 lat, swoje mieszkania. Nie mamy aż takiego parcia ale i warunków by wygodnie zamieszkać razem
chowanie rzeczy (kluczy czy innych) które mam przygotowane aby wziąć rano

@barteck: O to, to, to. Mówisz by zostawić i za 15 minut ponownie swoje. U mnie na szczęście to w końcu przepracowaliśmy ale widzę że odruch wcale nie zanikł. Za to teściowa ... eh ... sama chce być stereotypową teściową z kawałów bo ona w ogóle nie słucha. Ostatnio musiała udowodnić że można lepiej dbać o mieszkanie i tak czyściła
@kodecss: Jakieś mega skomplikowane systemy zależności dotykania się powierzchni, które jakby obroniła, to by dostała nobla z biologii. Tego noża nie kładź tu, bo on dotykał produktu x, który z kolei dotykał produktu y a produkt y bierze się do ust.

Za to #!$%@? torebki po herbacie do zlewu jest spoko.