Aktywne Wpisy

Atreyu +24
Jeżeli Ukrainiec, bez znajomości języka lub znający go w minimalnym stopniu, bez wykształcenia i bez znajomości zabiera wam pracę, to:
#oswiadczenie #takaprawda #pracbaza #niedzielawieczur #ukraina
#oswiadczenie #takaprawda #pracbaza #niedzielawieczur #ukraina

pregunta +5
Nie śpię od 2, nie mogę zasnąć a o 6 trzeba wstawać do roboty. Kill me
Podczas biegania małe palce włażą (zawijają się) pod palec czwarty, czego skutkiem jest odcisk na małym i czwartym palcu. Buty mam szerokie (NB Foam More v3), biegam ze śródstopia (kiedyś z pięty, ale w końcu się nauczyłem i kolana mi dziękują), dużo ważę (koło 116 kg), nie robię dużych dystansów (maksymalnie 11-12 km, zwykle 7-8 km) kilka razy w tygodniu. No i im częściej biegam tym małe palce mam bardziej zmasakrowane (zwłaszcza prawy). Podczas późniejszych faz biegu staram się ustawić palec (stawiając odpowiednio stopę) żeby wylazł spod czwartego.
Najchętniej to bym te małe gówna uciął, ale może są mniej drastyczne rozwiązania).
#bieganie #biegajzwykopem
A może spróbuj:
https://www.decathlon.pl/p/skarpetki-do-biegania-kiprun-run-900-pieciopalczaste-niskie-cienkie/_/R-p-333489?mc=8664318&&cd=1625039213&ad=57336423530&kd=&gclid=Cj0KCQjwlPWgBhDHARIsAH2xdNfoQfST8aEZCPlTRM4zWLxW4XLyeKO9g7XAzExFpbQLvkcrBfRaKlAaAoitEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Jakiś czas temu znajomy, który jest po AWFie i biega patrzył