Aktywne Wpisy
wilang31 +16
To jaki w końcu ma kolor ta sukienka, u mnie na chacie już się prawie o to #!$%@?ą #heheszki #glupiewykopowezabawy
ewa-m +43
#nocnazmiana #weekend #depresja
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
Uwierzcie, że gdy od miesięcy śpi się po 2-4h na dobę w zimnych piwnicach, żyje w skrajnym stresie i odżywia bardzo źle (batony i puszki na zmianę), ciut większy komfort termiczny to twoje być albo nie być.
Bardzo chcemy wspierać ich dalej. Potrzeby są ogromne i w większości dotyczą rzeczy absolutnie niezbędnych dla przetrwania na froncie. Tam wszystko zużywa się niezwykle szybko. I dla ludzi, i dla rzeczy czas płynie zupełnie inaczej niż tu, gdzie panuje pokój. Dekada znika w tydzień, a czasami w godzinę.
Razem jesteśmy silni, razem możemy więcej. Wesprzyj nasze działania:
https://zrzutka.pl/profile/fundacja-sikorki-na-ukrainie-712094
Dziękujemy za każdą dotychczasową wpłatę! I te przyszłe także. :)
#sikorkinaukrainie #lekinafront #wojna #ukraina #fundacja
@sikorkinaukrainie: Jakie to buty?