Aktywne Wpisy

ulan_mazowiecki +143
Trzeba mieć nayebane we łbach, by nagle pisać dobrze o Tusku, tylko dlatego, że pisoory tną w chooya. Ile wy macie lat, że nie pamiętacie co PO odwalała?! Nie, nie chodzi o ośmiorniczki tylko całą listę afer. Tylko cymbały nie rozumieją, że polityka to goovno, niezależnie z jakiej opcji. Jeśli zakiast PiSu ma być Tusk i kego banda, to ja pierd... taką zmianę. Więlszość ludzi wam nigdy nie pójdzie na te wasze

atrax15 +286
#usa #wojna #ukraina #rosja #chiny
Najszybciej będziemy się rozwijać gdyby chiny-rosja vs my zaczęlibyśmy zimną wojne.
Problemy 1 świata zniknęłyby momentalnie gdyby na horyzoncie był wróg, którego należy się bać lub pokonać. Mobilizacja życia, kultury, wartości i społeczeństw i odwrócenie trendu demograficznego, to by nam wyszło na dobre.
Oj tak, chiny i rosja to zgnile gowno, ktore rownie dobrze mogloby nie istniec i nikomu by to na zle nie wyszlo.
@gejuszmapkt: A czym konkretnie Rosja czy Chiny różnią się od USA które odwalało niezłe gówno w imię "demokracji"? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Demokracji co prawda trochę zrzucili ale przy okazji zdestabilizowali do reszty bliski wschód, kto na tym ucierpiał? Europa.
Śmieszy mnie jak ktoś zachwyca
@Van-der-Ledre:
* o ile ktoś jest bogaty
@Van-der-Ledre: xDDD
Chciałbyś za insulinę zapłacić 400 zł, zamiast jak dotychczas 7 zł? Dostać dożywocie za posiadanie zioła (którego nie posiadałeś, ale mało to kogo interesuje) i spędzić resztę swoich dni pracując w prywatnej fabryce, za dach nad głową i jedzenie, tylko tym razem dosłownie tylko za to?
Przy wszystkich problemach, jakie są z prawem w
@kupkesobieciagne: na przykład:
https://en.wikipedia.org/wiki/Nayirah_testimony
Ale to jest pytanie czy coś w ogóle wiesz o historii 30 lat wstecz czy trzeba cię edukować ze wszystkiego, bo jak edukować to ja pasuje, jest internet, każdy może sprawdzić ciemne sprawki rządów.
@BayzedMan: Ty zupełnie nie wiesz jak wyglądała zimna wojna, prawda? xD