Aktywne Wpisy

Francesco123 +298
#!$%@? czasem juz #!$%@? jak stary boomer ale jak widze młode laski kolo 20 lat i ich beznadziejny styl ubierania to ja jebix xD dobrze ze jak ja bylem mlodym napalonym #!$%@? co myslal tylko o ruchaniu w czasie dojrzewania i byl rok kolo 2012 to byla moda na obcisłe rurki i laski w galerii mialy takie opiete na dupskach te spodnie co ledwo wkladaly. Teraz nastoletnie oskariusze moga sobie spojrzec na

littlekiwi +5
Witam Mirków i Mirabelki,
dzisiaj, po kilkunastu latach anonimowego mirkowania, dołączyłam do wykopowego grona, bo chciałam Was, obcych ludzi z internetów, zapytać co sądzicie o danej sytuacji. Mały wgląd - różowa i niebieski 35+, razem od lat 14, z nami roczne dziecię na pokładzie, od paru lat (głównie przez ostatni rok) cykliczne zgrzyty i nie dokońca rozpracowane kłótnie (z winy obu stron - nikogo nie wybielam).
Wczorajsza sytuacja - wieczór, córa śpi,
dzisiaj, po kilkunastu latach anonimowego mirkowania, dołączyłam do wykopowego grona, bo chciałam Was, obcych ludzi z internetów, zapytać co sądzicie o danej sytuacji. Mały wgląd - różowa i niebieski 35+, razem od lat 14, z nami roczne dziecię na pokładzie, od paru lat (głównie przez ostatni rok) cykliczne zgrzyty i nie dokońca rozpracowane kłótnie (z winy obu stron - nikogo nie wybielam).
Wczorajsza sytuacja - wieczór, córa śpi,
Co sądzicie?
- Różowa ma rację 68.8% (249)
- Niebieski ma rację 31.2% (113)
Łączenie rodzin? Spoko, jeśli żona w Polsce pracuje lub mąż dostał zaproszenie od polskiej firmy, a jak nie to niech jedzie na Ukrainę do męża.
#ukraina
@antywojo: A to dlaczego? Nie powinni dostawać świadczeń i pomocy materialnej od państwa polskiego. Ale jak mają kasę, płacą, to czemu nie?
@muskutanin: Ale przodkowie tych nie pracujących Polaków budowali ten kraj i o niego walczyli a potomkowie Ukraincow często walczyli z Polską nie chcieli w niej żyć i ci się do dziś cieszą, ze #!$%@? kawał Polski ze Lwowem, który jest teraz na Ukrainie.
Niech się u nas mnożą na potęgę, bo inaczej za 15 lat będziemy musieli zaciągnąć tutaj setki tysięcy albo i lepiej arabów czy innych hindusów, bo nie będzie komu pracować
Nie masz po prostu praw do tego aby jakiegokolwiek Polaka wyrzucać z Polski i odmawiać mu praw.
Już samo to, że Ukraińców uważasz za równoprawnych z polskimi obywatelami jest obrzydliwe. Bo Ukraińcy do niedawna
@oydamoydam: obrzydliwe jest mi
wciskanie słów, których nigdy nie napisałem. Idiotycznymi argumentami bronisz pasożytów wycierając sobie mordę patriotyzmem. Nie ma sensu rozmowa z tobą
I się jeszcze pultasz, że to nie jest zrównywanie. Symetryzm to synonim zrównywania.
W Polsce niepracując nie da się przeżyć.
We wszystkich biedronkach w mojej okolicy za to pracują Ukrainki
@oydamoydam:
Niby kiedy ;) coś się towarzyszu pod kopułką przestawiło ;)
Na przykład wojna 1920 roku, po stronie PL walczyło blisko 30 tysięcy Ukraińców w armii polskiej, plus 6 tysięcy żołnierzy w grupie gen. Bułak-Bałachowicza plus 2 tysiące kozaków i prawie 6 tysięcy żołnierzy 3 armii rosyjskiej.