Aktywne Wpisy

Francesco123 +17
#!$%@? czasem juz #!$%@? jak stary boomer ale jak widze młode laski kolo 20 lat i ich beznadziejny styl ubierania to ja jebix xD dobrze ze jak ja bylem mlodym napalonym #!$%@? co myslal tylko o ruchaniu w czasie dojrzewania i byl rok kolo 2012 to byla moda na obcisłe rurki i laski w galerii mialy takie opiete na dupskach te spodnie co ledwo wkladaly. Teraz nastoletnie oskariusze moga sobie spojrzec na

Sam widok młodych kobiet jawi mi się niczym zmora okrutna, drwiąca ze mnie, ukazując w swej świetności to o czym zawsze marzyłem a nigdy tego nie zdobyłem.
Widocznie wciąż robie za mało i nie jestem wystarczająco dobry by mieć kogoś kogo obchodziłby mój los.
Wszystko fajnie, leki x100%, ale nie widze przyszłości w takim funkcjonowaniu całkowicie pozbawionym kontaktu z kobietami i braku bliskiej osoby.
Najgorzej, że w moim odczuciu jest to jedyny tak beznadziejny problem bo zarówno z finansami można sobie poradzić, są różne ścieżki postępowania. Nawet mając raka masz odpowiednie leczenie, operacje dające szanse na poprawe. A na bezdenną pustke samotnoąci nie ma żadnej recepty. Ani leki, ani terapia, ani skupienie się na sobie, ani hehe próbowanie kogoś poznać. Nic nie przynosi jakichkolwiek rezultatów.
I jak tu się nie zabić?
#przegryw #samotnosc #psychiatria #depresja #zwiazki
Mimo, że jestem aspołecznym spierdoksem, to nawet podjęcie próby znalezienia dziewczyny, wydaje się być prostsze, bo są służące temu aplikacje randkowe, a i napisać bezpośrednio teoretycznie można, ale do tego trzeba być odważnym dynamiczniakiem. A jak znaleźć znajomych? Większość ludzi ma już swoje grono i nie czują potrzeby
(づ•﹏•)づ
@Mirkova: nie no az tak to nie, lepiej byc samotnym niz z przegrywem
Generalnie mam wrażenie, że samotna kobieta to biały kruk w tych czasach. A jeszcze znajdź samotną, która będzie tobą zainteresowana to już promile szans wychodzą
bo lepiej użalać się na wypoku
@MrSknerus: Jest. Filozofia wieczysta.
@MrSknerus: no to po takiej dawce powinno byc git, a na relanium to juz w ogole bajka. Dziwne, ze sie stresujesz jeszcze
górnolotnie powtórzę słowa cezara: najlepszą śmiercią jest śmierć niespodziewana