Jest mi strasznie wstyd że żyje w kraju w którym najpopularniejszym reżyserem jest ten koleś. Osobiście nie mam do niego pretensje - lubi kasę więc kręci pod publikę , ale to bardzo niedobrze świadczy o naszym patusiarskim spoleczenstwie. #polska
@Bayadasaurus: się z dobre 4 lata spóźniłeś, jego ostatni film który jest jego mitomańska autobiografia „Niewidzialna wojna” została wycofana z kin po 2 tygodniach. Ostatnim jego filmem który zarobił jakieś konkretne pieniądze była „Polityka” z 2019
@Bayadasaurus Na szczęście Vega się już większości ludzi znudził, nawet patola która chodziła na jego filmy zauważyła że każdy jego film jest taki sam jak poprzedni, ta sama obsada, te same niskiej jakości żarty i rzucanie bluzgami. Teraz Patryk chce zawojować resztę świata i chce kręcić filmy anglojęzyczne, będzie to piękne zderzenie ze ścianą ( ͡º͜ʖ͡º) już w sumie trochę było bo Pitbull z 2021
@Bayadasaurus: a ja tam nawet lubię paprykę przynajmniej wiadomo czego spodziewać się po filmie, ukazuje jakąś tam namiastkę działania obecnych grup przestępczych i rola stracha kultowa. mógłby tylko obsadę czasami zmieniać… jak komuś sie nie podoba to nie musi oglądać :)
@Bayadasaurus: kurcze troche tak, i internet nas wrzuca do tego wora z patologia "zobacz co jest top 10 w polsce". A moge nie wiedziec? Prosiłbym k---a. :D
Serwus, składam najserdeczniejsze życzenia z okazji dnia Mężczyzny, trzymajcie się ciepło, bo nie macie łatwo, a bez was to nie to samo, wszystkiego dobrego, pa, miłego dnia
#polska
źródło: 397159-352x500
PobierzTeraz Patryk chce zawojować resztę świata i chce kręcić filmy anglojęzyczne, będzie to piękne zderzenie ze ścianą ( ͡º ͜ʖ͡º) już w sumie trochę było bo Pitbull z 2021
Film okazał się klapą finansową (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)