Wpis z mikrobloga

Zaobserwowałam, że kobiety niestety są okrutne. Jak czegoś chcą to potrafią być bardzo miłe nawet jak kogoś nie lubią. I jeśli chodzi o ich facetów to zrobią wszystko jak czegoś chcą. Dla korzyści materialnej potrafią wiele zrobić. Kobieta może mieć mega focha na swojego faceta a jak zobaczy sukienkę, którą chce mieć to od razu foch przechodzi. Niestety, ale to prawda.

Wołam wszystkie #rozowepaski i #niebieskiepaski do dyskusji.

Pisałam to całkiem serio

P.S. nie usunę konta

Tak, mam #boldupy
  • 82
To jak udowodnić żebyście uwierzyli? Nie mam siostry.

@antyfeministka: Nie pytaj, bo zaraz posypią się propozycje o pokazanie cycków, lub chociaż dekoltu- na to trudniej byłoby siostrę namówić. Nie musisz się jednak tak upodlać. Zrób coś niestandardowego- np. zdjęcie z butem na głowie. Wtedy nie będzie wątpliwości, że jesteś tym za kogo się podajesz.
@kiszczak: Czyli wychodzi na to, że mając inne poglądy niż reszta kobiet jestem od razu odbierana jako mężczyzna. To trochę chore. Według Ciebie ktoś, kto przyznaje się do tego, że jego płeć jest dziwna, robi z igły widły i wykorzystuje innych ludzi nie istnieje?
Według Ciebie ktoś, kto przyznaje się do tego, że jego płeć jest dziwna, robi z igły widły i wykorzystuje innych ludzi nie istnieje?

@antyfeministka: Tego nie twierdzę, bo nonszalancją byłoby wysnuwać tak daleko idące tezy. Jest wiele możliwości, ale istnienie ideału jest najmniej prawdopodobne.