Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1101
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Milo900 +4
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.8% (274)
- nie 69.2% (617)
Wołam wszystkie #rozowepaski i #niebieskiepaski do dyskusji.
Pisałam to całkiem serio
P.S. nie usunę konta
Tak, mam #boldupy
Komentarz usunięty przez autora
#zlerozowepaski
@jantarka: Bezinteresownie sprzedając Jej tożsamość raczej potwierdzasz Jej słowa.
@SScherzo: swoją miarą? a skąd wiesz jaka jest moja miara?
@jantarka: nie jestem @evenstar, to trochę stereotypy, ale niestety jakies 99% tak postępuje.
@kiszczak: Dzieci to również niezła karta przetargowa. To straszne, że dla swojej korzyści niestety można komuś zrobić krzywdę, w tym przypadku dzieciom.
@antyfeministka:
Naprawiłem
@Tamerlan: Może jest w tym trochę prawdy, ale faceci są bardziej "z zasadami"
@SScherzo: Wiadomo, że uogólnia, ale coś w tym jest. Ja osobiście odnoszę wrażenie, że dziś jest jakoś więcej zepsutych kobiet. Abo mniej się kryją z uwagi na mniejszą presję społeczną. Wystarczy sprawdzić statystyki na temat pozwów rozwodowych- kobiety przebijają pod tym względem mężczyzn.