Wpis z mikrobloga

UWAGA OSZUST

Niestety zieloni mieli rację, @dennab to oszust. W ciągu weekendu oszukał parę osób, w tym, oprócz mnie: @rajkes, @cangowned, @mats, @razor2, na łącznie kilkanaście tys. zł. Po dogadaniu się na PW wysyłał sfałszowane potwierdzenie przelewu (na różne nazwiska, ten sam nr konta w PKO BP), dodatkowo wysłał mi mailem skan dowodu osobistego akurat na to nazwisko, na które dostałem potwierdzenie.

Ja zaś potwierdzam, co powyżej, podpisując się własnym nickiem.

#bitcoin #kryptowaluty #zlodziej #dennabcwel

I z pewnością poprosimy o pomoc #csiwykop.
  • 382
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

O k---a :D Jaka pompa :D Daliście się zrobić w c---a jak małe dzieci i teraz płaczecie. Typ wam odpisuje na wyjebce tutaj i ma z was beke :D Czegoś takiego się nie ogląda codziennie :D
  • Odpowiedz
A do wszystkich, ktorzy maja 'beke": mam nadzieje, ze z was tez sie posmieje jeszcze.

@cangowned: juz nie przesadzaj. żeby być ostrożnym trzeba często najpierw przekonać się na własnej skórze, że nie wszyscy są uczciwi. ile straciłeś?
  • Odpowiedz
@courso: dzięki, myślałem o tym, muszę się podowiadywać trochę na ten temat. Ale pozew to chyba dopiero wtedy, kiedy będziemy pewni tożsamości oszusta, nie?
  • Odpowiedz
@Kangel: zrobcie zgloszenie zbiorowe na policje, donos zbiorowy i zgloscie sie odrazu do prawnika po porade, kontaktujcie sie z @wykop tylko przez prawnika, ktory niech domaga sie IP i danych nt oszusta. Najpierw musicie sie ustawic z policja, ktora zmusi wykop do wydania danych oszusta, jezeli Policja tego nie zrobi to musicie zalatwiac to przez prawnika i nastepnie policje.
  • Odpowiedz