Wpis z mikrobloga

@odyniec2137: Ja rozumiem jebnąć sobie logo kanału w paincie bo nikogo ono i tak nie obchodzi ale robić z tego grafikę na kubek to XD Przecież to wygląda wręcz żenująco bo nie dość że ta grafika sama w sobie jest słaba to na dodatek te kubki mają jakość i vibe typowych kubków z nadrukiem po 5zł. Wygląda trochę jakby jakiś kilkulatek zrobił razem z matką prezent dla starego z nadrukowanym
  • Odpowiedz
To może warto założyć swoją grupę i zrobić własne profesjonalne kubki. Dojebujecie się bo ktoś ma inne życie niż Wy. Nikt nie każe kupować a na pewno znaleźli się chętni. Szkoda, że wcześniej nie przeczytali opinii na wykopie.
  • Odpowiedz
@Dizel_AHTUNG: ja się całkowicie z tym zgadzam. Serio. Dlatego moje kubki nie będą w sprzedaży tylko wszystkie będą rozdane za darmo na targach w maju. Gdybym wiedział, że takie coś będzie to zrobiłbym grafikę na cały kubek. Mój błąd, że zaufałem i tego nie dopilnowałem.
  • Odpowiedz
@odyniec2137 IQ a wiedza to dwie różne sprawy. widać że to jego pasja która cały czas rozwija. w przeciwieństwie do Odyna który by tylko grzebał w mule coby zarobić na pokój w Londynie. odyn robi to tylko i wyłącznie dla zysku, zajawka mu minęła jakoś 2 lata temu
  • Odpowiedz