Aktywne Wpisy

Lewusx +126
8 tygodni do sezonu jesiennego, waga 112kg, ostatnio na scenie było 107kg, ale myślę że przy 105kg mogę wyglądać nawet lepiej.
Cardio - 35min / dzień.
Kroki - 13-15k / dzień.
Trening - 3on/off/3on/off, każda partia 2x w skali mikrocyklu, plecy i poślad 3x w skali mikrocyklu.
SAA - 100/100/15 - TEST/MASTER/TREN (dziennie)
Cardio - 35min / dzień.
Kroki - 13-15k / dzień.
Trening - 3on/off/3on/off, każda partia 2x w skali mikrocyklu, plecy i poślad 3x w skali mikrocyklu.
SAA - 100/100/15 - TEST/MASTER/TREN (dziennie)
źródło: E0C76E7E-CC1A-4636-9E86-5EAB04210B7C
Pobierz
chojnacc +110
źródło: 1000011523
Pobierz

Zobaczcie np. jak fajnie udało się podkręcić trudność #ekrona http://hypecoins.com/coin-krn-ekrona.html
#fckbankscoin też w górę: http://hypecoins.com/coin-fck-fckbankscoin.html ale #fcktakeover nie jest już tak spektakularny
Wykresy na razie są mocno proste - ale za to nie zamulają, no i wreszcie w ogóle są ;)
Moje propozycje kolejnych zmian:
A. Możliwość sortowania danych (niby niezbyt skomplikowane, ale do tej pory wszystko było pilniejsze od tego).
B. Kalkulatory kopania przy aktualnej trudności
C. Aktualny procent wydobycia monety (np. wydobyto 41% DOGE)
D. Pokazywanie tylko aktualnych kursów z giełd (cryptsy i jakie jeszcze?) (archiwalnych kursów giełdy raczej nie udostępnią; zresztą jest już mnóstwo dobrych stron z wykresami wartości, analizą techniczną itd)
E. Ratio względem liczby monet w BTC (np. wszyskich DOGE będzie ok. 4762 razy więcej niż BTC)
F. Poprawienie jakości dużych wykresów (daty, skala, może nawigacja a la giełda)
G. Odświeżanie danych LIVE (w miarę możliwości po znalezieniu kolejnego bloku) - bez potrzeby ręcznego odświeżania strony (chociaż nie wiem czy z uwagi na możliwe komplikacje nie zostawić takiego rodzynka do jakiejś wersji Premium ;)
H. Logowanie i możliwość tworzenia swojego zestawu obserwowanych monet.
I. Filtrowanie monet wg parametrów np. z czasem retargetu trudności co najmniej godzinę, tylko notowane na giełdach, istniejące więcej niż miesiąc itp.
J. Powiadomienia mailowe o zmianie trudności kopania powyżej/poniżej jakiejś wartości.
K. Jeśli sprawdzi się mailowo, to może i SMSowo.
Napiszcie w komentarzu które zmiany waszym zdaniem powinny pojawić się jako pierwsze (powiedzmy trzy literki zaczynając od tej z najwyższym priorytetem) albo dopiszcie swoje pomysły. Jakoś z tego wszystkiego trzeba będzie wybrać co najważniejsze/pilniejsze ;)
Oczywiście jeśli przydadzą się kolejne waluty - napiszcie jakie. Widzę, że jest problem z #nyancoin - prawdopodobnie skompilowałem klienta dla złego forka i przestało się aktualizować jak trzeba :-/ A niebawem #litecoin też będzie już up to date. Jeśli komuś przyda się #bitcoin mogę podłączyć, choć nie wydaje mi się, żeby to jeszcze zainteresowało współczesnych kopaczy.
#kryptowaluty #hypecoins
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request
B, A, I
zaproponuję punkt L.
L. Klikniecie w logo waluty odsyła do tematu na bitcointalk
chociaż... może da radę pogodzić :)