Wpis z mikrobloga

Czy ktoś wie dlaczego moje myśliwce nie są w stanie zestrzelić ani jednego wrogiego myśliwca? Są ustawione na dominacje powietrzną. Mają paliwo, zapasy w bazie, miejsce w bazie, przewagę liczebną.
#hoi4
pycc - Czy ktoś wie dlaczego moje myśliwce nie są w stanie zestrzelić ani jednego wro...

źródło: hoi41

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pycc Wykrywanie masz tylko 13%, zbuduj jakiś radar, wyślij szpiegów na infiltrację. Jak najedziesz na ikonę czaszki będziesz miał napisane dlaczego. Stawiam że masz niższą średnia prędkość, zwrotność i atak powietrzny. Pamiętaj że walka powietrzna jest nastawiona na wojnę technologiczna tzn. 300 samolotów z 1940 zmasakruje twoje 1000 samolotów z międzywojnia
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Zdechlak: Tak, restartowałem grę, komputer, próbowałem wczytywać inne sejwy - nie działa. Teraz zmieniam język gry na angielski, może tam był błąd w tłumaczeniu i zestrzeliwałem myśliwce a nie transportowce. Nie wiem czemu ale w okienku szczegółów danego regionu są zestrzeliwane samoloty są wymieniane po dwa razy. Raz normalnie i raz z słowem "wroga" w nawiasie.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@pycc: Zrobiłem test. Uruchomiłem nową grę jako niemcy w 39' i odrazu zaatakowalem polskę. Wszystkie myśliwce dałem na polskę na dominację powietrzną. Żadne polskie myśliwce nie zostały zestrzelone, tylko transportowce. Po przełączeniu się na polskę i sprawdzeniu czy polska ma w ogóle transportowe samoloty, okazało się że ich nie ma, ale straciła myśliwce.
Z tego wynika że HOI4 liczy myśliwce jako transportowce?
  • Odpowiedz