Drogie Miraski gdzie największe skupisko kobiet ładnych i mądrych? Gdzie szukać? Nikt już nie siedzi w bibliotekach, wyglądam na 30 więc kampusy odpadają. Gdzie więc? Nie po to żeby poruchać bo to akurat proste. Metoda "uderzmy do każdej ładnej, może któraś będzie mądra" jak narazie daje gówniane rezultaty. Ładne są głupie.Albo zajęte.
@reasonable: testowane. 80% brzydkie, reszta zajeta w takich zwiazkach ze az rozbijac glupio.pozatym powiedzenie "żart z akademii medycznej" nie wzielo sie z powietrza. hermetyczne srodowisko
@Gummy: bez siusiakow chcialbym.wiem ze mam spore wymagania ale...
@inrzynier: ale jak!? ja na mebloscianke w pokoju patrzec nie moge co dopiero na brzydkie kobiety.
@Uwe_Cieplawoda: oczywiście, że nie chodzi mi o urodę, tu trzymaj poziom :) może tak - nie szukaj takiej, co jest mądra. znajdź kobietę z ciekawą osobowością (no i zabrzmię trochę po seksistowsku, ale w łóżku to kłodą nie może być, skoro szukasz coś bardziej stałego). krótko - namierzaj również te mniej wyrozbierane ;) no i broń boże księżniczka!
@akrolina: naaaah. poderwac to umiem. szukam miejsca gdzie mozna ladna madra i wolna poderwac
@inrzynier: madrze prawisz, ale ja juz nawet nie mowie o 9/10 i 10/10 (badzmy realistami...) , ja bym chcial 8/10 a i takich nie ma. Co do kłód: wystarczy odrobina talentu pedagogicznego już dwie wytrenowałem, więc tutaj chyba się nie zgodze. Księżniczka?może być i księżniczka. bo jak zaczne szukac 1.ładnej 2. mądrej 3. wolnej 4. z
@Uwe_Cieplawoda: no tak, ale (podobno) nie wszystkie da się wytrenować. dobrze główkujesz z tym 8/10 (wyżej to mogą być bomby zegarowe), dodajmy żeby potrafiła się odezwać, zachować w towarzystwie i dasz radę :) nie szukaj wad na siłę - kobiety często szukają "rycerza na biały koniu", my nie możemy szukać idealnej białogłowej :)
#gorzkiezale #pytanie #pytaniedoeksperta #pijanymirek
@Gummy: bez siusiakow chcialbym.wiem ze mam spore wymagania ale...
@inrzynier: ale jak!? ja na mebloscianke w pokoju patrzec nie moge co dopiero na brzydkie kobiety.
@wyindywidualizowanyentuzjasta: naaaaach....
@inrzynier: madrze prawisz, ale ja juz nawet nie mowie o 9/10 i 10/10 (badzmy realistami...) , ja bym chcial 8/10 a i takich nie ma. Co do kłód: wystarczy odrobina talentu pedagogicznego już dwie wytrenowałem, więc tutaj chyba się nie zgodze. Księżniczka?może być i księżniczka. bo jak zaczne szukac 1.ładnej 2. mądrej 3. wolnej 4. z