Wpis z mikrobloga

Asia ma też chłopa na boku, dlatego nie mówi nikomu nic o swoim partnerze bo boi się, że ktoś mu wygada fakt posiadania kochanka przez Asię.

@deityrain: nie musi tak być, ale celnie, celnie...
  • Odpowiedz
@deityrain: Jest gdy komunikujesz otwarcie swoje potrzeby i oczekiwania oraz domagasz się ich uwzględnienia/zaspokojenia w związku zamiast chwytać się kogokolwiek i rozmawiać o rzeczach ważnych przed wstąpieniem w jakąkolwiek relacje.
  • Odpowiedz
@robert5502: Asia kocha swojego chłopaka, mówi mu to osobiście, ale też dzieli się swoim szczęściem z przyjaciółmi za pośrednictwem mediów społecznościowych. Asia na w dupie głupie obrazki z internetu. Asia jest mądra.
  • Odpowiedz
dlatego nie mówi nikomu nic o swoim partnerze bo boi się, że ktoś mu wygada fakt posiadania kochanka przez Asię.

@deityrain: publikowanie w mediach społecznościowych =/= mówienie o partnerze XD Co to w ogóle za fikołek, ja z żoną praktycznie nic ze swojego prywatnego życia nie wrzucam na FB, Insta i inne gówna, korzystamy głównie do promocji naszego małego szwindelku czy grup tematycznych. 2/10 bo odpisałem.
  • Odpowiedz
@robert5502 zawsze mnie to rozwala jak ludzie którzy mieszkają ze sobą piszą do siebie na tablicy fejsbuka. Albo jak laski wrzucają zdjęcia bukietów bo muszą się pochwalić że ich konkubenci którzy całym rokiem wyzywają je od idiotek raz na rok kupią bukiecik za 50zl
  • Odpowiedz
@Operator_imadla: prawda jest taka ze jak ktos jest faktycznie szczesliwy w zwiazku to nie ma potrzeby udowadniania tego innym. Takie zdjecia bukietow, codziennie wrzucanie przytulanych zdjec, zdjecia jak sie caluja, spia itd sa z reguly publikowane przez laski ktore sa bardzo nieszczesliwe w zwiazku, ale chca zeby inne im zazdroscily i wierzyly w to, ze u nich idealnie. Nie maja za bardzo czym innym sie pochwalic, bo sukcesow zawodowych brak,
  • Odpowiedz
@robert5502: z jednej strony fajnie, ale z drugiej średnio bo jakby miała posty to wcześniej można sobie odpuścić. Jak zagadywalem jedną Ukrainkę i po mału ją poznawałem to po jakimś czasie napisała mi, że ma dziewczynę
  • Odpowiedz