Aktywne Wpisy

wirek9111 +13
#biedronka wczoraj byłem w biedrze pierwszy raz od dawien dawno i dorwałem się pomarańczy w promocji. Jakież to miałem zdziwienie kiedy okazało się przy kasie, że w sumie nie rozumiem cenówki. Stąd mam pytanie do Was: jaką cenę zapłacicie w kasie za 5kg pimarańczy jeśli macie kartę moja biedronka?
źródło: IMG_9649
Pobierz
MonazoPL +33

1 mld zł w tej branży to drobniaki. Długoterminowe umowy gazowe są najdroższymi umowami jakie podpisuje państwo polskie. Umorzenie 1 mld zł długu to była tylko kwestia techniczna w rozliczeniu Polski z Gazpromem. W zamian za to Pawlak dostał rabat na gaz. Tak - rabat. Oraz niesienie zakazu reeksportu gazu do państw
@dean_corso: Wątpię by poszli razem z PiS-em, zbyt wiele ich różni. Nie mniej takie egzotyczne sojusze nie są niemożliwe.
@Hambercios: Właśnie czekam aż ktoś będzie próbował wykazać iż popieram Kaczyńskiego xD
@szef_foliarzy: Pokaż no tę umowę Pawlaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego za PO mieliśmy więcej otwartych kopalni, za pisu sprowadzamy węgiel z zagranicy.
Dlatego za PO nie byliśmy uzależnieni od ruskiego węgla, za pisu uzależnienie od ruskiego węgla poczuliśmy bardzo mocno.
Dlatego za PO mieliśmy jasną politykę wobec rosji, za pisu mamy rząd który jawnie popiera prorosyjskich polityków.
Bujać to my, nie nas, tu nie ma miejsca dla twoich
@RumperPrumper: to oczywiste, ale nadal będą przygłupy twierdzące, że "mimo wszystko PO to mniejsze zło" xD
A patrz. A PiS mówił, że nie imsprzedal lotos Węgrom, którzy jawnie są ruskimi onucami.
Komentarz usunięty przez autora
I już wiesz, z kim masz do czynienia :D
Rzeczywiście iksde
źródło: dfsafgwefg
Pobierz