Aktywne Wpisy

SpiderFYM +16
To nie jest żadna zarzutka - po prostu zwariowałem już. W pracy też każdy mówi inaczej.
Kto ma pierwszeństwo w sytuacja gdyby czerwone auto chciało zjechać z ronda, a białe jechać dalej po rondzie i dlaczego?
#motoryzacja #przepisydrogowe #samochody
Kto ma pierwszeństwo w sytuacja gdyby czerwone auto chciało zjechać z ronda, a białe jechać dalej po rondzie i dlaczego?
#motoryzacja #przepisydrogowe #samochody

Kto ma pierwszeństwo?
- Białe auto 91.8% (5454)
- Czerwone auto 8.2% (488)

DywanTv +18
skąd to się bierze? dlaczego tak jest? czy to jakaś wrodzona podświadoma cecha nie pozwala matkom patrzeć na córki jak na dzieci, a bardziej jak na rywalki (o partnera oczywiście), jednocześnie przelewając dodatkowe pokłady miłości i troski na synów? może jest to po prostu wyniesione z domu? czy psychologia mówi cokolwiek o takich przypadkach?
#psychologia #macierzynstwo #rodzice #rodzicielstwo
@szzzzzz: tak znam, wydaje mi się, że nie jesteś jakimś mocno odosobnionym przypadkiem.
@Soothsayer właśnie zawsze myślałam że jestem bo raczej model mamusia z córusią (przyjaciółeczki #!$%@? #pdk xd) jest bardziej popularny, ale potem zobaczyłam na Fejsie tego mema i zaczęłam czytać komentarze (niektóre bardzo przykre mimo że to stronka z memami) i uświadomiłam sobie że
Po wyjściu z domu kobieta staje się własnością mężczyzny. Toteż rodziny od zawsze patrzyły na córki jak na zbędny balast, który trzeba odchować i oddać.
Mężczyzna zawsze był, jest i będzie filarem oraz fundamentem funkcjonowania świata, a także rodziny.
Prześmiewczo... W życiu kobiety istnieją trzy etapy. Poleganie na ojcu,