Aktywne Wpisy

LukaszTV +102
źródło: temp_file8118652105316144348
Pobierz
Salido +203
Minął 4. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-28
Pobierz

#oculusquest2 #vr
@Enrico-Pallazzo: ej to brzmi ostrzegawczo mocno. Ja bym się zastanowił.
@Enrico-Pallazzo: poproś o odpalenie jakiejś apki używającej analogi do poruszania się i zobaczysz czy błąd występuje.
Ogólnie nie mam długo Oculusa, kilka miesięcy ale na bank musisz sprawdzić czy soczewki są całe (czy tam ten plastik imitujący soczewki, nie pamiętam nazwy), załóż zobacz czy po dopasowaniu widzisz dobrze w okularach (na obrzeżach zawsze jest zamazany obraz trochę).
źródło: Resized_Screenshot_20230302_214006_Meta_Quest
Pobierz@Enrico-Pallazzo: W grudniu dałem 1831zł za nówki bezpośrednio ze sklepu META, do tego były 2 gry.
a stick drift wyglada tak ze kursor analoga sam sie przemieszcza nie ruszajac nim?
@Enrico-Pallazzo: Nigdy nie byłem konsolowcem, sam musiałem sprawdzić u wujka co to ten ,,stick drift " jest, więc ciężko mi powiedzieć jak to wygląda na VR XD
kupiłem i dosłownie od 5 godzin nie mogę się zalogować na appke Meta Quest.
bez tej appki nie dasz rady używać gogli.
kutafonki piszą na opakowaniu easy to install...
aha
awaria globalna?
dodatkowo nie mogę założyć topicu w pomocy na forum meta, objaw ten sam, tj. biały ekran
wtf
dzięki.
trzeba czekać aż naprawią.
zostawiłem konfigurację na noc na tym białym ekranie i dziś rano pojawiła się możliwość dalszej konfiguracji po odświeżeniu owej słynnej już białej strony.