Wpis z mikrobloga

Jutro jade kupic uzywanego questa2, nigdy nie mialem kontaktu z VR na co powieniem zwrocic uwage testujac sprzet? Wystalkowalem goscia od ktorego mam kupic gogle i na grupkach mial problem z stick drift i dopytywal jak oddac na gwarancje. Zapytalem czy ogarnal ten problem, napisal ze tak. Sytuacja byla nieciakwa bo czekal prawie miesiac i wymienili mu caly zestaw. Chcial tez nagrac filmik i pokazac ze dzialaja ale odpisalem mu ze nigdy nie mialem kontaktu z VR wiec za duzo mi to nie powie. Dodatkowo pokazal mi screena z mediaexpert na ktorym widac zgloszenie do reklamacji ale rowniez widac na nim ze trzy dni pozniej napisal ze chce anulowac zgloszenie XD
#oculusquest2 #vr
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

na grupkach mial problem z stick drift i dopytywal jak oddac na gwarancje. Zapytalem czy ogarnal ten problem, napisal ze tak

pokazal mi screena z mediaexpert na ktorym widac zgloszenie do reklamacji ale rowniez widac na nim ze trzy dni pozniej napisal ze chce anulowac zgloszenie

@Enrico-Pallazzo: ej to brzmi ostrzegawczo mocno. Ja bym się zastanowił.
  • Odpowiedz
na grupkach mial problem z stick drift

@Enrico-Pallazzo: poproś o odpalenie jakiejś apki używającej analogi do poruszania się i zobaczysz czy błąd występuje.

Ogólnie nie mam długo Oculusa, kilka miesięcy ale na bank musisz sprawdzić czy soczewki są całe (czy tam ten plastik imitujący soczewki, nie pamiętam nazwy), załóż zobacz czy po dopasowaniu widzisz dobrze w okularach (na obrzeżach zawsze jest zamazany obraz trochę).
  • Odpowiedz
@Enrico-Pallazzo: Chyba dosyć drogo. Na początku tego stycznia zakupiłem Nowe quest 2 od gościa na olx za 1600 zł. Radzę poszukać innej oferty, bo tu jak dla mnie ryzyko jest troszkę za duże, chociaż jak masz gwarancję i sprawdzisz osobiście to jeszcze ujdzie.
  • Odpowiedz
zastanów się nad kupnem.
kupiłem i dosłownie od 5 godzin nie mogę się zalogować na appke Meta Quest.
bez tej appki nie dasz rady używać gogli.
kutafonki piszą na opakowaniu easy to install...
aha
  • Odpowiedz