Aktywne Wpisy
Jestem wykopkiem i jak kazdy wykopek duzo czasu spedzam na wykopie. Komentarze na temat polityki w duzej mierze czytam tutaj. Z tego powodu odnosilem wrazenie, ze wiekszosc Polakow lubi ukrainców. Jest zadowolona z tego ze sa w Polsce i nie maja z nimi wiekszych problemow. Oczywiscie zdarzaja sie nazywane tutaj onuce ktore maja inne zdanie i sa krotko - przeciwni. Ale czasem, choc nieczesto porusze ten grzaski temat wsrod rodziny lub znajomych
Ten przepis jest słaby. Sposób doprawienia mięsa jest dziwny. Te przyprawy pasują raczej do gyrosa niż kebaba.
Pomysł z tym mrożonym wałem z mięsa jest bez sensu.
Zresztą to i tak wygląda jak buchnięty przepis od Strzelczyka.
#gotowanie #gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #jedzenie #jedzzwykopem #kebab #tworczoscwlasna #chwalesie #youtube #mickiewiczgotuje
Ale OK, zacząłeś robić bułki, przestałeś korzystać z gotowych półproduktów, widać było pewien postęp.
A przy tym kebabie znów widzę spadek.
Dlaczego użyłeś takiego zestawu przypraw?
Nie mogłeś też dopracować tego sosu? Może toum byłoby lepsze?
Ale kasowanie komentarzy jest po prostu słabe z Twojej strony.
Uważam, że jeśli dzięki komentarzom ktoś z oglądających Twój film dowie się, że niektóre rzeczy można robić lepiej to być może z tego skorzysta.
Ty odbierasz im tę możliwość. A skoro sam prosisz o uwagi, to wypadałoby się do nich odnieść.
Dla mnie jesteś wczesną kopią top gara, podobny content, identyczne spamowanie wołaniem, kompletne nie znoszenie krytyki połączone z nazywaniem hejterami każdego kto ma rację plus brak progresu.
Top gar się obraził na ludzi choć mimo to słuchał rad, Ty też wielu słuchasz bo widziałam ze
A używaliście już spreparowanych kotletów, czy sami je wyrabialiscie?
I nie soliliscie/przyprawialiscie mięsa przed formowaniem kotletów?
Jak konsultowałem się z naszymi rodzimymi kucharzami (typu Baron czy Karewicz), to polecali solić przy formowaniu - jak mięso postoi z godzinę w lodówce, to woda która sól najpierw wyciąga - nastąpi reabsorpcja i kotlet będzie soczysty (jak dobrze go zrobisz, of kors).
Właśnie zastanawiam się, czy są szczególne powody dlaczego lepiej doprawiać na patelni zamiast z wyprzedzeniem?
nigdy sie z tym tam nie spotkałem co nie znaczy że nikt tego nie robi
nie znam tych kucharzy(absolutnie nie twierdze że nie wiedzą co robią, po prostu ja ich nie znam) przeglądam w 99% zagranicznych szefów kuchni. Taki gordon ramsey robi losowo, raz tak raz tak. Najbardziej znany Youtuber kulinarny z USA Joshua weissman(sam o sobie mówi, że jest geniuszem kulinarnym) zawsze