Aktywne Wpisy
![3x32](https://wykop.pl/cdn/c3397992/3x32_kUVPpgTYf4,q60.jpg)
3x32 +52
![3x32 - to tak ma być czy fachowiec mi zj*bał dach? #kiciochpyta #budownictwo #budowad...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/fea4085ad76c77704e40d55cefd2166c195cb7d96b1438af5bd6cf23e9d72171,w150.jpg?author=3x32&auth=1cdcf1a63cd1022568a86c1efc194a2d)
źródło: temp_file5284641676081550466
Pobierz![Tadeo123](https://wykop.pl/cdn/c0834752/2d2fc516c1e072450dfb0c2573e1028a5a9b63990d0e551225e7a24dc39b7608,q60.jpg)
Tadeo123 +145
![Tadeo123 - #zorza #fotografia
Chyba jedno z fajniejszych zdjęć jakie zrobiłem w życi...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/21387fbdce35e930d9236e39e131207a691b35488793057cd9588f7aa2bcf074,w150.jpg)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file5284641676081550466
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Ten przepis jest słaby. Sposób doprawienia mięsa jest dziwny. Te przyprawy pasują raczej do gyrosa niż kebaba.
Pomysł z tym mrożonym wałem z mięsa jest bez sensu.
Zresztą to i tak wygląda jak buchnięty przepis od Strzelczyka.
#gotowanie #gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #jedzenie #jedzzwykopem #kebab #tworczoscwlasna #chwalesie #youtube #mickiewiczgotuje
Ale OK, zacząłeś robić bułki, przestałeś korzystać z gotowych półproduktów, widać było pewien postęp.
A przy tym kebabie znów widzę spadek.
Dlaczego użyłeś takiego zestawu przypraw?
Nie mogłeś też dopracować tego sosu? Może toum byłoby lepsze?
Ale kasowanie komentarzy jest po prostu słabe z Twojej strony.
Uważam, że jeśli dzięki komentarzom ktoś z oglądających Twój film dowie się, że niektóre rzeczy można robić lepiej to być może z tego skorzysta.
Ty odbierasz im tę możliwość. A skoro sam prosisz o uwagi, to wypadałoby się do nich odnieść.
Dla mnie jesteś wczesną kopią top gara, podobny content, identyczne spamowanie wołaniem, kompletne nie znoszenie krytyki połączone z nazywaniem hejterami każdego kto ma rację plus brak progresu.
Top gar się obraził na ludzi choć mimo to słuchał rad, Ty też wielu słuchasz bo widziałam ze
A używaliście już spreparowanych kotletów, czy sami je wyrabialiscie?
I nie soliliscie/przyprawialiscie mięsa przed formowaniem kotletów?
Jak konsultowałem się z naszymi rodzimymi kucharzami (typu Baron czy Karewicz), to polecali solić przy formowaniu - jak mięso postoi z godzinę w lodówce, to woda która sól najpierw wyciąga - nastąpi reabsorpcja i kotlet będzie soczysty (jak dobrze go zrobisz, of kors).
Właśnie zastanawiam się, czy są szczególne powody dlaczego lepiej doprawiać na patelni zamiast z wyprzedzeniem?
nigdy sie z tym tam nie spotkałem co nie znaczy że nikt tego nie robi
nie znam tych kucharzy(absolutnie nie twierdze że nie wiedzą co robią, po prostu ja ich nie znam) przeglądam w 99% zagranicznych szefów kuchni. Taki gordon ramsey robi losowo, raz tak raz tak. Najbardziej znany Youtuber kulinarny z USA Joshua weissman(sam o sobie mówi, że jest geniuszem kulinarnym) zawsze