Aktywne Wpisy

adisoniusz +304
W dniu dzisiejszym drogą kupna stałem sie właścicielem mojego pierwszego elektronarzędzia, a mianowicie tej o to wiertarko-wkrętarki. Chetnych zapraszam do picia ze mną kompotu.
źródło: temp_file1637832353647697325
Pobierz
SunnO +264
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

Tym razem słodko-gorzkie zakończenie redańskie. 160 godzin. Dużo jak na samą podstawkę. Niby spoko się grało, ale niestety ciężko mi będzie wrócić po raz trzeci. Już teraz na dodatki nie mam siły.
To drugie przejście idealnie pokazuje, że to gra na raz, jeśli nie wikłamy się w nostalgię. Rozwój postaci słaby, praktycznie tylko numerki sobie dodajemy, system levelowanych przedmiotów moim zdaniem całkiem nietrafiony, system lootu śmieszny, balans został zepsuty nowym patchem, system walki za bardzo arcadowy, alchemii tak naprawdę brak, ale jest mod, ekonomia słaba, wiele wiele wątków z tylko jedną drogą, dziwne tempo fabularne tj. najpierw powolne szukanie byle gdzie, odsuwanie gracza od wątku głównego, potem żwawszy moment w KM, parę pierdół w Novigradzie i walka końcowa.
Kreowanie świata po zakończeniu - brak, przez co jest jedna wielka dziura w tej całej trylogii, a zakończenia się gryzą między sobą.
Dodać do tego wszystkie aspekty/problemy techniczne typu 3 modele postaci na krzyż, nadal słabe tekstury, zabugowane cienie, nierówna i dość mocno zabugowana grafika na RTX, skąpa wydajność nawet na absolutnym high endzie i mamy taki tworek potworek, który można przejść z nudów jako n-te przejście, albo w miarę dobrze się bawić jeśli przechodzisz pierwszy raz.
Mimo wszystko, dzięki Geralt, widzimy się przy remaku!
#wiedzmin3 #wiedzmin #thewitcher #thewitcher3 #gry
źródło: gUE5dci
Pobierz@Rafaello91: bez przesady, Krew i Wino było osobnym płatnym dodatkiem, ubi o podobnej wielkości jak wydaje to jako DLC