Aktywne Wpisy
Uuroboros +301
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +45
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Ogarnęło mnie dziś po powrocie do domu. Przeszłam ogródek sąsiada, który zawsze krzyczy "dzień dobry". Dzień dobry, dzień dobry, jak dorosły ludzi mam się uśmiechać i odpowiedzieć "dzień dobry", bo inaczej jest źle. Przecież nic się nie dzieje jak przejdę z zamkniętymi ustami. A, ale byłam niegrzeczna i sobie to uświadomiłam.
No to pomyślałam "będę niegrzeczna". Lubie to jak życie staje się prostsze. Powiedziałam naszym sąsiadom głośno ile mnie już te "dzień dobry" wkurzają i jak nienawidzę ich wszechobecności. Jak myślicie? Reakcja była mieszana i zabawna.
Więc, mówię wam. Nienawidzcie grzeczności. Jest zabawnie, prościej i życie zrobi się ciekawsze.
#nienawidzegrzecznosci #hot16challenge2 #niegrzecznosc #storytelling #zycioweodkrycia #wychylamsie
@gram_na_twoim_flecie: Powtarzasz się, a cały czas nie podajesz argumentu, dlaczego tak uważasz. Ludzie się na tym bardzo nei skupiają, ludzie to po prostu robią, automatycznie. Bo nic to nie kosztuje, a sprawia, że wszystkim nam się żyje przyjemniej. Jak zaczniesz od czegoś miłego,
@gram_na_twoim_flecie Jesteś też wyraźnie zaburzona.
@gram_na_twoim_flecie: Chciałbym być twoim sąsiądem. Codziennie machałbym Ci i z uśmiechem na ustach mówił S--------j
@banas921: zwykła menstruacja, nic nadzwyczajnego.