Aktywne Wpisy

AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Ten transfer to tak jakby odpalić GTA Vice City po Cyberpunku 2077, niby jakaś nostalgia jest ale to już kompletnie inny poziom. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mecz #fcbarcelona
źródło: uid_5ac454e7e1f54db590faf663854a858b_width_1280_play_0_pos_0_gs_0_height_720_robert-lewandowski-fot-getty
PobierzOczywiście wiem, że Lech nie jest lepszy od Barcy, ale wymieńmy lepsze zespoły obecnie od Barcy:
City, United. Arsenal, Liverpool, Chelsea, Bayern, Borussia, Union, Lipsk, Napoli, Milan, Inter, PSG, Benfica, Porto, Real
Jak nic
Gość jest tam pierwszy sezon, strzela gole, walczy o mistrza kraju, czeka go dwumecz z Realem w Pucharze Króla. Szkoda tej 1/8 LM, obu meczy z Interem, ale nikt normalny nie zakładał, że w jeden sezon się odbudują. W momencie losowania LM wiadomo było, że Bayern jest lepszy, a walka będzie
Widziałeś w ogóle mecze z Interem? Na podstawie pojedynczych spotkań to można równie dobrze budować narrację, że Barcelona jest top3, bo Real nie istniał w ostatnim spotkaniu z nią, a w lidze ma osiem punktów straty. Barcelona z United odpadła różnicą jednej bramki i z Interem jednej bramki, z United sędzia pomógł, z Interem udupił. Pokaż mi
@spiegelglas: polak polakowi polakiem. Szkoda czasu na dyskusje.
Komentarz usunięty przez autora