Aktywne Wpisy
Koichi +5
Spotkał się ktoś z czymś takim? Sprzedaję obudowę do PS4 ale kupujący potrzebuje mój adres email. O co chodzi?
#olx
#olx
karski +1341
Chciałbym złożyć podziękowania wykopkom aktywnie zaangażowanym w r------------e mafii deweloperskiej w Polsce. To wszystko zaczęło się tutaj. Tu chodzi o przyszłość naszą i naszych dzieci i stawianie oporu s--------m, którzy bez umiaru żerują na zwykłych obywatelach, którzy chcą po prostu uczciwie pracować, by móc godnie życ. Oby jak najwięcej osób zdało sobie sprawę z powagi sytuacji. Następni do ostrzału agenci nieruchomości i fliperzy.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Wbijam dziś na umówioną wizytę. Baba na recepcji każe mi poczekać pod drzwiami numer "2". No to czekam tak pół godziny, wkurzyłem się i wyszedłem. (Wizyta prywatna).
Napisałem na znanym lekarzu opinie, że gabinet leci w kulki i nawet nie dali znać że jest opóźnienie ponad 30 minut.
I co? I g---o. Moja opinia jest odrzucona bo wizyta się nie odbyła...
Bardzo polecam wszystkim w takich przypadkach wystawiać opinie na google i bardziej się sugerować tymi ocenami, niż na znanymlekarzu.
#znanylekarz #lekarz #medycyna #krakow
:)
@trochewstyd serio tak wyszedłeś po prostu? A może lekarz do którego przyszedłeś właśnie zasłabł, może pacjent przed Tobą zszedł mu na fotelu, a może wydarzyło się sto innych zdarzeń losowych.
Bardzo dobrze, że odrzucili Ci opinię, bo sam szukając mam nadzieję, że dostanę info od pacjentów, a nie frustratów z zaburzeniami interakcji społecznych.
Na szczęście na google i allegro jest podobnie, czyli brane są
Jak czytam wasze odpowiedzi to się nie dziwię że Ci lekarze plują tak na czas pacjenta. (Chyba że traktujecie własny czas jako bezwartościowy). Sporo chodziłem po Krakowskich
To fakt, kolega poszedł do dermatolożki i powiedział, że ma 3 pytania, a ona "radzę się pośpieszyć bo wizyta trwa 15 minut"
Jeśli takie przypadki się zdarzają to niech umawiają pacjentów co 30-40 minut, a nie co 15-20...
Jestem zadziwiony taką postawą bo nie robią tego pro bono, tylko kasują za te wizyty po 250zł. Dlaczego słaba organizacja placówki to moja wina?
@cyconiusz: nooo... Dokładnie tak to wygląda u normalnych lekarzy. Ktoś wychodzi, przeprasza i wyjaśnia ze jest opóźnienie
Ja naprawdę mam mnóstwo wyrozumiałości i z doświadczenia wiem, że jak się coś przedłużało, to wychodziła asystentka lekarza i informowała, że się opóźni wizyta. Co więcej, wypisywali kiedyś całą naszą kilkuosobową salę ze szpitala i było opóźnienie, bo ordynator miał nagłe wypadki do operowania na stole.
Nie mogłem w to uwierzyć jak najpierw pielęgniarki przyszły przeprosiły i powiedziały, że wypis się znacznie
@missioncritical Umawiałem się na znanylakrzu do tej Pani doktor, więc to jej na znanym lekarzu chciałbym wystawić negatywną opinię. Skoro inni mogą dawać