Aktywne Wpisy
Mg69 +18
kisiel23 +235
Nawiązując do wpisu z marca
Wszedłem do rury ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie faktycznie zakręcała, było tam małe pomieszczenie z drabinką która prowadziła to studzienki. Pewnie wychodzi na autostradzie albo gdzieś obok, wolałem nie sprawdzać żeby mi tir głowy nie urwał.
Dalej była już nie rura tylko bardziej kanciasty kanał który wychodził pomiędzy s86 a a4 w stronę Krakowa. Poszedłem "w górę rzeki" przez trawę i błoto i doszedłem do drugiej rury pod a4.
Wszedłem do rury ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie faktycznie zakręcała, było tam małe pomieszczenie z drabinką która prowadziła to studzienki. Pewnie wychodzi na autostradzie albo gdzieś obok, wolałem nie sprawdzać żeby mi tir głowy nie urwał.
Dalej była już nie rura tylko bardziej kanciasty kanał który wychodził pomiędzy s86 a a4 w stronę Krakowa. Poszedłem "w górę rzeki" przez trawę i błoto i doszedłem do drugiej rury pod a4.
#olx
Komentarz usunięty przez moderatora
@Koichi: bo znaleźli idiotkę Kasię i teraz używają jej konta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Koichi: tak, takie wiadomości mi teraz przychodzą niemal od razu po wystawieniu każdego ogłoszenia na olx. Na allegro lokalnie też się często zdarza i to z kilkuletnich kont, wszystkie łączy to że próbują wyłudzić adres e-mail. Od razu zgłaszać.
@duprees: ogólnie to widać napracowanko z tym zdjęciem bo wygląda legitnie, jeszcze ten YT otwarty dla zachowania pozorów xD
Wie ktoś coś więcej?
@interpenetrate: Przyjdzie na maila.