Aktywne Wpisy

Fipaj +63
Napiszę krótko bo nie chce mi się specjalnie rozpisywać. Podczas nadchodzących wyborów swój głos oddam na Konfederację. Podobnie zrobi cała moja najbliższa rodzina tudzież wielu znajomych, których osobiście do tego przekonywałem i zachęcałem.
Drodzy, że tak sobie pozwolę napisać, adwersarze, darujcie sobie swoje prymitywne, chamskie i żałosne komentarze. Nie interesuje mnie, tak samo jak was, co macie do powiedzenia negatywnego na temat partii, na którą zagłosuję. Jestem zdania, że wasza opinia jest
Drodzy, że tak sobie pozwolę napisać, adwersarze, darujcie sobie swoje prymitywne, chamskie i żałosne komentarze. Nie interesuje mnie, tak samo jak was, co macie do powiedzenia negatywnego na temat partii, na którą zagłosuję. Jestem zdania, że wasza opinia jest

mackbig +113
Szkolenie trwa miesiąc, w blokach zajeciowych o długości 30minut dziennie + przerwa na katering.
Czego nauczysz się na zajęciach „od zera do trejdera i znowu do zera”:
- jak zainstalować aplikację trejdingową XTB
- co to jest natgas i jak go znaleźć w aplikacji
- jak otworzyć największa możliwą pozycję na natgas
- jak zablokować powiadomienie spamowe „margincall”
- jak wykorzystać cały dostępny depozyt do granic możliwości
Dodatkowo gościnnie zaplanowany jest cykl miniwykładów o tematyce finansowej mni.
- Jak założyć lokatę 10% w banku dla środków do 500k pln.
- Emerytura w minikawalerkach, czyli betonowe złoto dla każdego
- jak spreparować PIT aby wykazać w nim zysk z inwestycji
- dlaczego pożyczka w providencie to najlepszy sposób na pozyskanie kapitału do gry
Obsługę kateringowa zapewnia firma „dolina Noteci” serwująca w przerwach najlepsza kaczkę, 200ml kolorowej smakowej gratis!
Czas i miejsce:
30 lutego, osiedle borek fałęcki Kraków. Cena wyjściowa 601pln, dla pierwszych trzech osób 2zł zniżki.
Polecam, liczba miejsc ograniczona.
#gielda
- jak zostać baronem gazowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@picasssss1: Ten zakres biorę w ciemno.
@drylu09: To za darmo:
1. Wysyłasz błędnie wypełniony pit z zyskiem 100 milionów i dostajesz UPO.
2. Chwalisz się PITem na zamkniętym webinarze.
3. Składasz korektę, którą się nie chwalisz na zamkniętym webinarze.
4. Będziesz miał kontrolę skarbową, albo i nie
wartość akcji na początku roku 10 000
wartość akcji na koniec roku 9700
zysk ze sprzedaży szkoleń 990 300
suma na koniec roku 1mln
stopa zwrotu portfela 10 000%
@a-l_d: Tak, ale +23%