Wpis z mikrobloga

@mamabijeatataniezyje: jeden to jest przykład, a przypadków pewnie więcej. Sam jestem ich bardzo ciekawy, ale to w nie nasz kraju bo u nas się nie mówi o narodowości za bardzo, jak nie był to naszym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A jak tam przeglądy i ubezpieczenia ich aut?
Jak w Ciebie wjedzie upainianin swoim autem to odszkodowanie nadal leci z funduszu, a nie z ich oc bo tego
  • Odpowiedz
@nobodyknows: Tak, dorabiaj mi metkę sługusa Ukrainy. Ja nie o tym czy tak można, czy nie, ale o tym, że jakiś kartofel pisze od razu UKRAINA PONAD PRAWEM, bo odmówili wszczęcia postępowania jednemu Ukraińcowi. Gdyby to był Polak, pisałby BUSIARZE POZA PRAWEM, albo KIEROWCY RENAULT POZA PRAWEM? To generalizacja i bicie piany.

Nie wiem jak ubezpieczenia i przeglądy ich aut, bo nie mam do nich wglądu i nie miałem żadnego zdarzenia
  • Odpowiedz
@mamabijeatataniezyje: gdzie ja napisałem, że jesteś sługusem Ukraińców chłopie?

Ochłon i przcytaj jezczze raz. Tam nie ma takiego określenia.

Sek w tym, że dnia dzisiejszego nie mogę uzyskać informacji co się dzieje w takiej sytuacji. Najwyżej prawdopodobne wydaje się że leci kasa z funduszu na takie sytuacje jak ktoś nie ma oc i w Ciebie wjedzie.
Weź mi lepiej powiedz, czemu policja i inne organy nie kontrolują zmian rejestracji na Polskie
  • Odpowiedz

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.