Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +77
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Może oni są na tyle głupi, żeby ciebie słuchać (。◕‿‿◕。)
A jak tam przeglądy i ubezpieczenia ich aut?
Jak w Ciebie wjedzie upainianin swoim autem to odszkodowanie nadal leci z funduszu, a nie z ich oc bo
Nie wiem jak ubezpieczenia i przeglądy ich aut, bo nie mam do nich wglądu i nie miałem żadnego
Ochłon i przcytaj jezczze raz. Tam nie ma takiego określenia.
Sek w tym, że dnia dzisiejszego nie mogę uzyskać informacji co się dzieje w takiej sytuacji. Najwyżej prawdopodobne wydaje się że leci kasa z funduszu na takie sytuacje jak ktoś nie ma oc i w Ciebie wjedzie.
Weź mi lepiej powiedz, czemu policja i inne organy nie kontrolują zmian rejestracji na Polskie po upływie
No widze, że dla ciebie ta logika to poziom nieosiągalny.