@Vegetable_Broccoli_2: Gratulacje udało Ci się jeszcze przed tym jak wypok się zepsuł, życzę jak najlepiej dla Ciebie, opowiedz coś więcej jak to się potoczyło i jak to było że niby spotkaliście się przez wykop (czyli w definicji przez dziwne miejsce) i jak to było z waszym zapoznawaniem się, czy nie obyło bez smiesznych sytuacji czy od początku zaskakująco gładko?
@interpenetrate: wbrew pozorom wykop to miejsce na poznanie kogoś jak każde inne w internecie, problem jedynie jest taki że jest tu nadreprezentacja mężczyzn o urodzie poniżej przeciętnej
@maciss nie wspomniałem nic o zarobkach i nie jestem mitycznym #programista15k, ba, jeżdżę 15 letnim autem i nawet miałem duże zakola, aktualnie ona goli mi głowę na zero XD
@interpenetrate wrzuciłem post na MirekSzukaZony, odezwała się bodajże
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#zwiazki #chwalesie #mirekszukazony #wygryw
@Vegetable_Broccoli_2: wychowaj jak swoje
@piter259 @DonMatheo dopiero po ślubie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maciss nie wspomniałem nic o zarobkach i nie jestem mitycznym #programista15k, ba, jeżdżę 15 letnim autem i nawet miałem duże zakola, aktualnie ona goli mi głowę na zero XD
@interpenetrate wrzuciłem post na MirekSzukaZony, odezwała się bodajże