Aktywne Wpisy
Ogladacznowy +74
Największy przegryw roku, chodząca ciota w slim jeans, parobek multipli, „przyjaciel” do bycia frajerem, jak można być zaproszonym do domu, czy tucznika, czy kogoś innego, być tam, spac, robić fejm , a na koniec przerobić „biedne dziecko” i dupe kulesia u którego jesteś? Ja bym kooorwe #!$%@?…,a ten baran jajko surowe przyjmuje na ryj
#danielmagical
#danielmagical

janburner +24
Zatrważające są niektóre historie pisane tutaj przez oskarków, ale też zasłyszane od niektórych moich przystojnych znajomych. O tym jak totalnie nieznajome kobiety przychodzą do nich po wymianie kilku wiadomości na #tinder tylko po to, żeby dostać bolca. Żadnego gadania, żadnych podchodów, po prostu przychodzą, biorą do buzi, robią anal, dają się peklować na wszystkie sposoby i wychodzą często wiedząc, że nigdy się już z nimi nie zobaczą i zupełnie się z tym
Jednak #wersow ma już to wszystko w dupie, ma dziecko z #friz z #ekipa, ma mocny #zwiazki, ma też mocno zarzuconą kotwicę, ma dziecko, ma pieniądze, ma bezpieczeństwo - #wersow wygrała i jest to totalny #wygryw. Trzeba to jej przyznać.
Właśnie się zastanawiałem co się z nią stanie, czy cały czas będzie się łudzić, że jej czas jest wieczny, czy też ma świadomość jej wygasającej mocy - jak widać dziewczyna wie co się święci i nie czekała.
#youtube #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem
Zaskakujące posunięcie z jej strony - ile to zwykłych Juleczek myśli, że są nieśmiertelne, dalej się bawią i imprezują idąc na frontalne zderzenie ze ścianą? A to przecież zwykłe dziewczyny, tylko ładne.
Wersow natomiast to jedna z najbardziej rozpoznawalnych ludzi
@haha123: Poważne problemy. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@haha123: Jestem w szoku, jak można mieć taki spaczony obraz świata. Kobieta, która ma 26 lat nie wygasa. Jest w świetnym wieku. Jak można pisać o tak młodej kobiecie takie bzdury?! "Najjaśniejszy blask ma za sobą" 26 letnia dziewczyna XD Ty
30 lat to nie jest starość dla kobiety. Tylko pomyleńcy tak myślą.
I dobrze, że kobiety się nie przejmują. Niech się bawią ile
W skrócie o mnie: Mam na imię Kacper, mam 19 lat, mieszkam w Nisku (mam lokum więc o to sie nie martw) Oferuje takie rzeczy jak: anal,lód z połykiem,lizanie jajek,rimming) Jestem bardzo posłuszny i zawsze słucham się swojego Pana. Jestem równiez otwarty na Twoje propozycje :). Interesuja mnie spotkania realne ale także wymiana zdjęciami,filmikami,kamerka(dochodzenie na niej) Gwarantuje dyskrecje.
Mój