Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +16
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +266
Znamy datę premiery nowej części wybitnego filmu „Gladiator”. Sequel ma mieć premierę dnia 22 listopada 2024 roku, a wyreżyserowany ma być ponownie przez Ridleya Scotta.
Autorem scenariusza jest David Scarp, który jest autorem fabuły i tekstów innych filmów Ridleya Scotta – „Napoleona” czy „Wszystkie pieniądze świata”.
Główną rolę zagra Paul Mescal, znany między innymi z filmu „Aftersun”, który obejmie rolę Lucjusza – syna Lucylli i siostrzeńca zabitego w pierwszej części Kommodusa. W filmie pojawi się ponownie aktorka, która grała siostrę Kommodusa – Connie Nielsen – oraz aktor Djimon Hounsou, który był przyjacielem Maximusa z areny.
Więcej szczegółów o fabule niestety nie znamy, jednak pewnym jest, że nie pojawi się Maximus. Przez lata pojawiały się pogłoski, jakoby jeden ze scenariuszy zakładał zmartwychwstanie rzymskiego generała, który poległ na arenie.
https://imperiumromanum.pl/nowosci/znamy-date-premiery-drugiej-czesci-gladiatora/
#rzym #antycznyrzym #imperiumromanum #historia #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #listaimperiumromanum #ciekawostkihistoryczne #ancientrome #wojsko #europa #swiat #militaria #venividivici #qualitycontent #archeologia
-----------------------------------------------------------------------------
Jeżeli podobają Ci się treści, jakie gromadzę na portalu oraz, którymi dzielę się na portalu, wdzięczny będę za jakiekolwiek wsparcie: https://imperiumromanum.pl/dotacje/
Treść została ukryta...
@IMPERIUMROMANUM: niech dziadek zostawi
Ale bym to oglądał !!!
@IMPERIUMROMANUM: Ten aktor jest zbyt biały jak na dzisiejsze standardy.
@Mlodyzgred: Spoko, na pewno będzie miał czarnoskórego chłopaka.
...który będzie jego mentorem rzecz jasna.
Ciekawe jakiego burgera pokonał, by się tak uświnić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)