Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +318
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
Kraina_Wiecznej_Saszety +1204
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakieś pomysły jak to usprawnić? #remontujzwykopem #pytanie #mieszkanie #lazienka
źródło: pol_pl_Catido-Lineardrain-DP200-Odplyw-liniowy-obracany-ruszt-57_10
Pobierzźródło: APZ5_0
Pobierz1. W środku w syfonie jest taka przegroda na wysokość polowy przekroju, usunąłem przegrodę.
2. Wyrzuciłem te dwie klapy, które miały się otwierać na zasadzie ciężaru wody.
3. Pietro niżej pod prysznicem mam kotłownie, tam zamontowałem pod sufitem prawdziwy
@Klopsztanga: rozumiem że luba nie zgodzi się na ogolenie na łyso?
źródło: temp_file.png647301509812349029
PobierzJak to mówią pierwszy dom buduje się dla wroga, drugi przyjaciela, a trzeci dla siebie...
@wuju84: nadal ucieka jak widzi mnie z golarką :| #dziewczynaniebijealeszybkobiega