Aktywne Wpisy
Ninvvia +22
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Van-der-Ledre +186
Wiecie dlaczego Chiny czy jakikolwiek inny tego typu kraj nigdy nie obali Ameryki jako globalnego mocarstwa? Można by tu dużo mówić o armii, o systemie ekonomicznym, nawet o polityce. Ale zapomina się o jednym. To Zachód, a zwłaszcza Ameryka sprzedała swoją wizję światu, wizję społeczeństwa, systemu, kultury. Amerykańskie filmy, muzyka, gwiazdy, show, cała otoczka związana z giełdą i centrum światowych finansów. To wszystko opiera się na cienkim balansie zaufania, z którego zachód
mireczki co myślicie o tym mieszkaniu? Niby poddasze ale cena wciaz chyba bardzo dobra, zastanawiam się gdzie może być haczyk. Z dziewczyną szukamy mieszkania na stałe i chcieliśmy coś większego w razie gdybyśmy się zdecydowali na dwoje dzieci.
#warszawa #pragapoludnie #grochow #nieruchomosci
Okazuje się, że 12 minut liczone pociągiem. Mieszkanie gdzieś między torowiskami na głębokiej Pradze zahaczającej o Rembertów. Pojedź zobaczyć i przekonasz się czemu cena jest taka jak jest.
Edit: Generalnie jak teraz przejrzałem tę ofertę to jest więcej kwiatków. Powierzchnia tak na prawdę to 91m2, ale cena z metra oczywiście liczona
Jak chcesz wychowywać dzieci na kolejarzy to możesz jeszcze rozważyć to: https://olszynkapark.pl/ Pociągi będziesz widział cześciej niż innych ludzi.
1. Są to obszary gdzie znajdują się główne hale kolejowe pkp, gdzie się konserwuje i naprawia lokomotywy i wagony. Wiąże się to z ciągłym hałasem i olbrzymią masą pracowników, którzy przetaczają się w tamtej okolicy każdego dnia.
2. Ja mieszkając kilka km od tego miejsca potrafię słyszeć w nocy dźwięki syren, które są włączane podczas przetaczania składów na bocznicach.
3. Teren odcięty jest od reszty miasta przejazdem kolejowym
Największym problemem mieszkania w tej okolicy wg mnie jest ciągły hałas,