Wpis z mikrobloga

#uap #ufo Wykop, elita Internetu, która wierzy, że przylecieli do nas zielone ludziki, którzy są w stanie podróżować, szybciej niż światło, ale dali się zestrzelić przez ziemian, którzy nie mogą ogarnąć technologii, żeby dolecieć na Marsa. Tak było, nie zmyślam. Kto wierzy w takie głupoty? Pewnie większość z was ma całą kolekcje DVD "X-Files" w swojej piwnicy. Pozdrawiam.
Pobierz 1.....2 - #uap #ufo Wykop, elita Internetu, która wierzy, że przylecieli do nas zielo...
źródło: R
  • 15
@11262 Następny oświecony co wszystko wie lepiej niż jacyś tam amerykańscy wojskowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A najlepszy jest ten argument typu "hahah przylecieli z kosmosu i krowę porwali haha". No jak mirek czegoś nie umie zrobić, albo coś wydaje mu się głupie, to to jest niemożliwe. Pewnie jakbyś żył w czasach Kopernika, to też byś bekę z niego cisnął, że #!$%@? głupoty, szur jeden
@GrammarNazi: Cywilizacja, która podróżuje szybciej niż światło, łamiąc przy tym prawdopodobnie znane nam zasady fizyki, dała się zestrzelić przez ziemską rakietę XD. Jakie trzeba mieć IQ, żeby w coś takiego wierzyć? To tak jakby karaluch, opowiadał innemu karaluchowi, że przyszedł do mieszkania człowieka i go zabił swoimi czułkami. XD
@11262 To co piszesz świadczy słabo raczej o Twoim IQ. Myślisz prostacko, nie bierzesz pod uwagę, że nawet jeżeli (hipotetycznie) był to pojazd jakieś innej cywilizacji, to był to bezzałogowy dron, który mógł np. celowo dać się zestrzelić, albo spełnił swoje zadanie i dryfował w powietrzu, albo cokolwiek innego - może awaria? Myślę, że nawet kosmici nie byliby doskonali i ich statki mogłyby ulegać awariom. Po prostu nikt nie wie co to
Jak dla mnie darcie ryja że TO BYŁ BALON DEBILE jest tak samo szurskie jak darcie ryja TO BYLI KOSMICI DEBILE, OTWÓRZCIE OCZY

@GrammarNazi: Jak upublicznią raport z analizy szczątków to można jakieś wnioski wyciągnąć. Na razie to wróżenie z fusów.
@Pabick Tego się obawiam. A szkoda, chciałbym dożyć czasów, kiedy temat nie będzie stygmatyzowany, zajmą się tym poważni ludzie i w końcu dowiemy się, co to rzeczywiście jest. Niestety teraz temat przyciąga szury i ciężko jest o jakieś rzetelne informacje.
@smutnylizak: przegryw, wielbiciel teorii spiskowych. Nowe nie znalem.

@xxxCZARNY już chyba w pierwszym poście wyjaśniłem. Toster kosmitów byłby technologią nie do wykrycia dla robaków ziemskich a co dopiero mówić o dronie. Dodatkowo niby zestrzelili ich 4 czy 5 w ostatnich dniach. Zobacz ale ci kosmici to debile przemierzają dystanse miedzy galaktykami ale nie potrafią zrobić dronow które są zestrzeliwanie przez USA. Tak było nie zmyślam .
@11262: No ok, ja wiem co masz na myśli, ale błędnie zakładasz z góry, że jeśli 'kosmici', to od razu pojazd załogowy. A co jeśli to zwykła sonda badawcza?

Oczywiście to taka zabawa w założenie, że te obiekty mają pochodzenie pozaziemskie.