Aktywne Wpisy
Winden +59
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
mirekpngtif +66
Uświadomiłem sobie właśnie, że u mnie w pracy, w sześciosobowym teamie (facetów) w wieku 31-55 lat posiadamy łącznie tylko jedno dziecko xD tj. jeden facet ma jedno dziecko, a piątka pozostałych zero. A ten który ma, nie planuje już więcej. W sumie trochę to straszne jak szybko geny męskie zwężają się do kilku rozpłodowych byczków jak to było w dawny tysiącleciach.
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
Komunikację mam z przesiadką ok. 50 minut...
#rower #rowery
A co kupić? Może być normalny rower, może być gruz. Oba rozwiązania są stosowanie, oba mają swoje zalety i wady ;)
Bierz gruza, ktorego nikt nie ukradnie to sie nie bedziesz bac zostawiac go dzie popadnie.
https://www.decathlon.pl/p/rower-miejski-dlugodystansowy-elops-500-niska-rama/_/R-p-305054?mc=8601841&c=Szary
@hu-nows: kto tu twierdzi, że im droższy rower tym będzie mniej wyczerpująca jazda? Raczej dyskusja dotyczy tego czy lepiej zapłacić i jeździć, czy kupić byle co i nastawić się na ewentualne naprawy
A tak w ogóle, to przy 6km na serio rozważyłbym hulajnogę elektryczną, o ile masz w miarę równą drogę
@Tulky: Jeżdżę codziennie więcej ;-) 6km to raczej z tym krótszych odległości, nawet nie będziesz zauważał kiedy to przejechałeś. Rower spokojnie znajdziesz tańszy - poszukaj używanych, tylko upewnij się, że nie jest kradziony. Umyj, nasmaruj, sprawdź koła, kup oświetlenie. W Poznaniu czasem przydają się też błotniki. Wiem co mówię, bo nie mam. A najbardziej doceniasz błotniki gdy ich
Tylko się potem nie zdziw ja Ci zajebią, a rockridery giną na potęgę