Aktywne Wpisy
Goronco +30
Z której byście oferty pracy skorzystali?
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
1.
- 7k na rękę
- 17 minut tramwajem dojazdu
- 20 dni zdalnych w roku do wykorzystania
jestemjakijestem1212 +269
I jak to wypić, żeby się nie wyglądać, jak uje.any stół Durczoka? Debile z unii.... Chusteczkę trzeba nosić, żeby nakrętkę wycierać, bo próba urwania grozi rozbryzgiem w promieniu 1,5 metra... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #uniaeuropejska #europa #bakoma #jogurt ##!$%@?
#zalesie #uniaeuropejska #europa #bakoma #jogurt ##!$%@?
Ktoś się wykosztował na edycje kolekcjonerską żeby w ramach protestu #!$%@?ć ją młotkiem?
To trochę jak z tym debilem, co rozwalił swojego PS4 w ramach protestu, bo SONY zapowiedziało wydanie na swoją konsole jakiejś chińskiej podróbe Zelda BOTW xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zgrywajac_twardziela: Wystarczy, ze zwiekszy zasiegi tym zdjeciem, dojdzie kilka followersow i cyk profit wpadnie tez dla autora
Już widzę jak followersi przekują się na kilkaset złotych, chociaż z drugiej strony w patostreamach ponoć jest żyła złota, więc możesz mieć rację xD
2. jakieś 5% z kwoty idzie do Rowling
3. reszta do devów wydawców i innych
4. rozwal to dla poklasku
5. brak kasy, brak profitu, brak gierki
6. rowling płacze jak w gifie z typem używających dolarów
Ale nie mój biznes, a Rowling jest tylko zadowolona z takiego obrotu sprawy, bo zawsze jej coś z takich akcji skapnie do kieszeni.
#!$%@? zaczyna się nawet u mnie lewaka przeginać pałka. Ja rozumiem homoseksualność, biseksualność i niech Ci ludzie mają pełne prawa hetero, włącznie z adopcją dzieci. Ale kurde akurat te kwestie ze zmianami płci to ni cholery mi się logicznie kleić nie chcą odkąd znajoma na studiach zmieniła zaimki 5 razy w ciągu dwóch