Wpis z mikrobloga

• 4
@Dyskretnychlodwdrinkutopniejelod: Sterydy zależnie jakie i od dawki, to szeroka grupa. H-----a ma gorszy wpływ na użytkującego niż jego otoczenie. Kiedy ostatnio widziałeś typa po heroinie, który wszczyna burdy na stadionie albo drze ryja o polnocy jak zwierze bez wyraznego powodu. Ile razy w telewizji slyszales, zeby gosc po heroinie spowodowal smiertelny wypadek prowadzac samochod? Ile osob po heroinie topi sie w wakacje gdy plywaja?

Moze na pierwszy rzut oka brzmi
  • Odpowiedz
  • 12
@userrrr: Przeciez obie substancje ktore wymieniles na wykresie maja wyzsza szkodliwosc wzgledem osoby uzytkujacej wiec co ci sie nie zgadza? Masz 2 kolory i sie juz pogubiles? Daj spokoj, takie czytanie wykresow to poziom 1 klasy gimnazjum xD

Btw. ja odradzam niezaleznie od okolicznosci pierwsze 10 pozycji kazdemu wiec po co wyzwiska w moja strone kierujesz? Troszke kultury, wypij sobie moze piwko i wroc jak ochloniesz, bo widze ze mocno
  • Odpowiedz
@jegertilbake: Claus to już obecnie 80 letni dziadek także tego ( ͡° ͜ʖ ͡°) a co Ty masz chłopie do jedzenia owadów? W krajach egzotycznych jedzą i żyją, jeśli owad będzie dobrze przyrządzony, to czemu mam nie jeść? Przed wprowadzeniem tego do europy na pewno zostanie to przebadane, a poza tym białko z mięsa owadów jest lepiej przyswajalne dla nas, niż zwierzęce, ponadto owady przy hodowli
  • Odpowiedz
  • 0
@Okajri: Rozumiem, jednak twoje anegdotyczne doswiadczenia nie maja wielkiego znaczenia. Po to sie wlasnie robi badania na wiekszych grupach, zeby z tego wylonic statystyki. To ile ty spotkales danych osob nie robi zadnej roznicy.

Ponadto jak heroinista przedawkuje no to zgodnie z wykresem robi krzywde sobie. Alkoholu mozna naduzywac latami i skoro spotykasz ich na chodniku to tez sie zgadza, ze powoduja wieksze szkody dla innych. Jak ktos cpa w
  • Odpowiedz