Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
A może że mną jest coś nie tak? Gdyby narodziloby się dziecko następnego dnia byłoby już zarejestrowane
To projekt całej rodzinki. To nie kanał gapy, to kanał rodzinny. Nie można jej nazywać utrzymanką, jak tutaj się pisze.
Ma zapierdzielać cały dzień
edit. skąd masz info że Prezes coś wziął? Ja zliczam inwestycje Gapy i na
Co do oszczędności wątpię żeby miał cokolwiek jak dla mnie, z tamtej zbiórki też na pewno nie.
@Miskagnoju Jak dla mnie to nawet niech ma te 1000$ z hakiem miesięcznie. To dużo na
Rozumiem że gdyby gapa zarabiał 10 tys dolarów na yt do nadal byłby nierobem czy nie? każdy youtuber jest nierobem czy w zależności od zarobków?
Skoro łysy mając podobne wyświetlenia ma ponad 1.5 tys miesięcznie, to jak gapa wg ciebie może mieć mniej niż 1 tys?
Nie wiem, dlaczego nie chodzi do przedszkola i jakie przekonania ma jej mama. Widocznie taki jest ich wybór 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ nie mogę za bardzo się wypowiedzieć na ten temat bo nie mam pojęcia
A nawet jak mają dla kogoś to niech mu będzie, ale skoro to jest praca to niech założy działalność i płaci uczciwie podatki jak inni pracujący.
A co do Prezesa to on tam coś pokazywał niby ale on też nigdy słowa prawdy nie
Gapa słabiej tworzy serial, miota się w swojej narracji dlatego wygląda groteskowo.
Skoro nie płacą podatków, to można zgłosić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prezes pokazywał ile zarabia i nie
ale alimenty
on nie po to wyjechal do kamobdzy by teraz alimenty jeszcze placic ( ͡° ͜ʖ ͡°)