Aktywne Wpisy

farmaceut +95

laventel +2
Dajcie przyklady jakichś dań, które są takie "pełne" w smaku. Tak, że czuć przekrój różnych smaków albo jakies dwa składniki czy więcej sie super komponują ze sobą. Nie wiem jak to do konca wytlumaczyc xD ale przykladem jest tikka masala, jest ostre ale nie jedynie tak chamsko ostre jak papryczka chilli, tylko tez tak głębiej ostre jak imbir, jest kremowe, mocno doprawione, razem z chlebkiem naan i takim sosikiem co do tego
#wojna #rosja #ukraina
Mnie tam #!$%@? ten aktorzyna byle ta wojna nie przeniosła się dalej i tyle. Ukraińcy zresztą tacy są dziękuję Ci nie powie tylko wymaga jak najwięcej.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@konfalkon: Polska może wywrócić stolik i w praktyce jutro zakończyć tę wojnę.
@HxRT0301 Wpisz sobie w google "Ukraina dziękuje Polsce" to może skończysz pierd$lić hocopoły.
@niemampsa Chodzi o bezpieczenstwo? Przeciez on rusza do tych krajow z Polski, co to za totalna bzdura. Jakos to bezpieczenstwo nie powodowalo problemu zeby sie spotkac z Duda. Serio musisz te populistyczne belkoty anty-pis wszedzie wrzucac?
@ciezki_przypadek: Wiem, bo o tym pisze. Ale rowniez dlaczego mam takie odczucie chyba nie doczytales.
Komentarz usunięty przez moderatora
@HxRT0301: Nic się nie zmieniło robotnicy zginęli. Dowody jasno wskazują, że to nie Ukraina jest winna ich śmierci.
@konfalkon: Polska jest tylko miejscem przerzutowym broni i polityczną szczekaczką USA, nie ma żadnego znaczenia.
Komendant Głowny Policji nie jest w stanie zagwarantować ochrony, bo wpierw jego trzeba ochronić przed nim samym.
@niemampsa: Przeciez Ty to napisales xD Ze Zalensky sie boi przyjechac bo w KGP wybuchl granatnik xD
Rozumiem ze juz sie otrzasles, i wstyd Ci za ten belkot? xD
nadążasz?
Wiec sugerujesz ze boi sie odwiedzic parlament bo w KGP wybuch granatnik xD
No chyba ze jestes
Dałem przykład tego wybuchu i braku konsekwencji, jako przykład skrajnej niekompetencji oraz praktyk tuszowania przez najwyższych urzędników w Państwie Polskim odpowiadających za bezpieczeństwo. Nie stwierdziłem, że to konkretnie przez granatnik, tylko sugerowałem, że to ludzie nieinkompetentni i niezdolni do zapewnienia ochrony na której by można polegać.
Szkoda, że skasowałeś, bo ktoś ma inne zdanie ( ͡°
Tak, boi sie przyjechac do parlamentu - ale na lotnisko, lub spotkac sie z Duda
@konfalkon: Moze nie jestesmy topowym graczem ale pisac ze nie znaczymy kompletnie nic to albo totalny debilizm albo przepotezna odklejka. I ze jeszcze inne wychodki plusuja Twoj wysryw to jest niepojete z jakimi cymbalami ja tu siedze. Dramat.