Wpis z mikrobloga

Ja p------e. Ta gra jest z-----a :) wlasnie dostalem takiego buga, ze bede chyba musial zaczynac od nowa. Jestem pare h w grze, robie sobie misje z jackiem bez glowy, laze po jaskiniach. Tam sam takie platformy, ktore mozna przyciagac stojac na nich, niestety jakims sposobem pajaki mi na nia wpadly i platforma spadla, zniknela ;) wczytalem save, potem jeszcze wczesniejszy… i jej dalej nie ma :D zauwqzylem, ze sejwy sa w jakis dziwny sposob trzymane, stan swiata (np skrzynie z mamoną) sa poza sejwem, jak otworzysz skrzynie, potem wczytasz stan sprzed otwarcia to ta skrzynia jest juz „wzieta”, ze stanem ruchomej platformy to samo. No zajebiscie. Tam na stodku powinna byc latajaca platforma.

#hogwartslegacy #gry #bugi
pastaallacarbonara - Ja p------e. Ta gra jest z-----a :)  wlasnie dostalem takiego bu...

źródło: 44B7D3F8-1016-4AAE-81FB-35B518D79067

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Brzuchol00 : ciekawe jak zanim pomyślałeś o czymś tak rzeczywistym jak restart gry zdążyłeś pomyśleć o napisaniu o tym na wypok

to jest symbol pokolenia Z , najpierw męczysz dupę w necie , może ktoś palcem ci pokaże co masz zrobić, potem myslisz
  • Odpowiedz
@Brzuchol00 : ciekawe jak zanim pomyślałeś o czymś tak rzeczywistym jak restart gry zdążyłeś pomyśleć o napisaniu o tym na wypok

@ste3: yo wczytanie save'a powinien już pomóc, sam też bym nie pomyślał żeby giere restartować xD
  • Odpowiedz
@ste3: jak bym się urodzil z 10 lat wcześniej, to może bym się załapał na pokolenie Z. Wczytanie sejwa sprzed problemu powinno załatwiać takie problemy jak brak spawna, ale przez to jak ogarneli sobie zapisywanie stanu gry trzeba restartować grę.

Właśnie dlatego nie restartowalem najpierw gry, bo pomyślałem jak to może być napisane. Ale co ja mogę wiedziec, ledwo pare lat w gamedevie i grubo ponad 10 w IT.
  • Odpowiedz
gra na premierę jest zbugowana? szok i niedowierzanie

@vulcanitu: skoro na premierze chcą 100% hajsu, to gra też powinna być sprawna w 100%
  • Odpowiedz