Aktywne Wpisy

Metodzik +363
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Quashtan +15
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Mirkowe webdevy jaką literaturę możecie polecić do nauki JS/Ajax?
document.writeto zło. Alternatywy nie zaproponuję, bo nie mam pojęcia jakie są dobre kursy dla naprawdę zielonych. Ja uczyłem się z książek.
- Bardzo często kończy się tym, że formatowaniem outputu zajmuje się JS, a NIE POWINIEN SIĘ TYM ZAJMOWAĆ
- Strona HTML to nie konsola, składa się z elementów, a nie tekstu. Robiąc takie outputy zaburzasz tę strukturę, dodatkowo nie za bardzo masz kontrolę gdzie dokładnie taki output sie
Wybaczcie, że zawołam wszystkich, ale albo komuś się przyda, albo może hejtować błędy, win-win!
Jak chcesz prosty przykład JS/Ajax to akurat wczoraj wpadłem
Nie mogę Wam pomóc, jestem słoikiem pasty drożdżowej.
źródło: comment_H66yM2XYmjgr4Bc4HbGmC4f0HfOfbidD.jpg
PobierzPolecam tego allegrowicze :3