Wpis z mikrobloga

Dwóch moich kumpli wpadło w taką pułapke, wspierali różowe a toksyk badboy z którymi co chwile zerwały dostali TE RA PIE dla swoich dziewczyn za friko, ani dziękuję ani pocałuj mnie w dupe nie usłyszeli :/
Jeszcze lepiej, nawet tego samego co badboye nie dostali xD

#blackpill #p0lka #tinder #zwiazki #cuckold #przegryw #rozwojosobistyznormikami
itsoverforme32445 - Dwóch moich kumpli wpadło w taką pułapke, wspierali różowe a toks...

źródło: temp_file.png4638421085706377313

Pobierz
  • 30
@kfiatek_na_parapecie: jeżeli się czegoś za to oczekuję w zamian, to powinno się dorosnąć.
A jeżeli się zostało porzuconym, to nawet lepiej bo w alternatywie jest trzymanie jako betaorbitera w friendzone, mimowolnie wykorzystując bo betorbiterzy sami sie o to proszą.
Spróbuj pomyśleć troche inaczej - masz kogoś kogo nawet lubisz ale nic wiecej, a ta osoba jest w Tobie zakochana i nie wiesz czy ona spędza z Tobą czas bo się dobrze
@puchtek: nie no kobiety to #!$%@?, ale nie moja matka, ani Twoja matka, ani ciotka ani babka ani siostra.... bla bla bla
Ludzie po prostu nie mają empatii i szybciej dostrzegają swoją krzywdę i pogarde skierowaną w nich niż to jest w rzeczywistości, bo tak łatwiej znaleźć winnego, znaleźć powód do tego by się moralnie wywyższyć i się romantycznie nad sobą użalać.
nagle coś jej odkleja pod deklem i uznaje, że musi korzystać z życia. Zostawia męża i dzieci, a sama zachowuje się jak 20latka będąc grubo po 30. Nikt w rodzinie nie wie co się dzieje, bo dobra mama i żona staje się nagle #!$%@? z wyglądu i zachowania.

@Vayloren: ło #!$%@?, literalnie żona mojego wujka xd Wujek zapieprzal na budowach, jeździł w delegację przez kilka lat i wszystko bylo w ich