Aktywne Wpisy
Kupamilosci +9
Co was #programista25k (i trochę #programista15k) pracujących 100% zdalnie trzyma w Polsce?
Jeśli nie pracujesz zdalnie możesz napisać co by trzymało jeśli byś pracował zdalnie.
Zadaje sobie to pytanie od jakiegoś roku bo jeszcze przed covidem fajnie się tu żyło gdy wszystko było tańsze niż na zachodzie ale niestety jak ostatnio wszystko zaczęło się #!$%@?ć i licząc sobie wyszło mi, że taniej by mi było kupić dom w Hiszpanii/Włoszech (120-150m) niż
Jeśli nie pracujesz zdalnie możesz napisać co by trzymało jeśli byś pracował zdalnie.
Zadaje sobie to pytanie od jakiegoś roku bo jeszcze przed covidem fajnie się tu żyło gdy wszystko było tańsze niż na zachodzie ale niestety jak ostatnio wszystko zaczęło się #!$%@?ć i licząc sobie wyszło mi, że taniej by mi było kupić dom w Hiszpanii/Włoszech (120-150m) niż
wykop +38
Mamy przyjemność poinformować Was o wprowadzeniu zmian, które najczęściej pojawiały się w ostatnim czasie w Waszych zgłoszeniach i sugestiach. Te zmiany to:
- poprawiliśmy automatyczne odczytywanie powiadomień z tagu po wejściu w niego;
- usprawniliśmy możliwość usunięcia wszystkich aktywnych sesji użytkownika - teraz możecie zrobić to za pomocą opcji "usuń wszystkie pozostałe sesje", którą znajdziecie w ustawieniach konta, w zakładce "dostęp do konta";
- dodaliśmy możliwość dodawania filmów poprzez Ctrl+V
- poprawiliśmy automatyczne odczytywanie powiadomień z tagu po wejściu w niego;
- usprawniliśmy możliwość usunięcia wszystkich aktywnych sesji użytkownika - teraz możecie zrobić to za pomocą opcji "usuń wszystkie pozostałe sesje", którą znajdziecie w ustawieniach konta, w zakładce "dostęp do konta";
- dodaliśmy możliwość dodawania filmów poprzez Ctrl+V
I ta #!$%@? wbita w spodnie xD ja zacząłem chodzić bez majtek w mega obcisłych spodniech dziwnie się patrzą ale robię to dla jaj xD
Typiara ma jeszcze konto na OF.
A jak nie pozwolisz albo nie chcesz takich u siebie to klientów odstraszasz xD
W następnym odcinku: nie wychodzę z domu, bo ktoś kiedyś kogoś napadł/pobił/zgwałcił/zamordował xD
CO ZA PRZYPADEK
Który poszedł w mainstream O blisko 15 mln odsłon nie mówiąc... facet musi się świetnie czuć idąc na siłkę.
Co Tobie ci straszni incele zrobili? xD Już nie antyszczepionkowcy?
@malinq: Nie chodzi o zarzuty prawne.
Na TT dziewczyny wrzucają filmy, gdzie robią jakieś ćwiczenie, podczas którego się wypinają. I nagle zbliżenie na jakiegoś typa w tle, który dosłownie rzucił wzrokiem w jej stronę przez sekundę, bo akurat miał przerwę i się rozglądał dookoła.
Dlaczego wrzucają takie filmy? Bo pod nimi pojawi się kilkadziesiąt komentarzy dziewczyn o treści "właśnie
@niewiadomocowscenariuszujest: a co ma piernik do wiatraka? Też się nie szczepiłem, ale nie winię kobiet za całe zło tego świata xD
Można się nie szczepić i nie nienawidzić kobiet, nikt tego nie sprawdza xD
@Nitro_Express: a jak powszechnie wiadomo, każda kobieta to tiktokerka czyhająca na to aż ktoś się spojrzy na nią na siłowni, żeby oczerniać publicznie w necie faceta xD
Jest ich mniej więcej taki sam margines jak blackpillowców xD
Jak tam famemma? xD
Tu chodzi o typiary co robią burdel wszędzie gdzie się pojawią (w tym przypadku na siłowni) a nie każdą. Postaraj się bardziej.
@niewiadomocowscenariuszujest: https://pl.wikipedia.org/wiki/Sofizmat_rozszerzenia
@niewiadomocowscenariuszujest: po co? Przecież Ty się sam orasz przynosząc wstyd rodzinie i wszystkim którzy próbowali Cię jakkolwiek wychować xD
Atencjusze które muszą pochwalić się swoją aktywnością, chodzą na siłownię
Ta co sobie rozstawia tripoda i kombinuje z kadrem smartfona... bardzo możliwe.
Jesteś 20 lat młodszy i to wszystko? Lepsze pojazdy były jak miałem tyle lat co Ty.
Drugi raz to samo ćwiczenie, do lustra mam może metr. Staje między mną a lustrem i dupę wypina:
-- przepraszam, ja