Aktywne Wpisy

Cinex +1079
Urodziła mi się córka z zespołem downa.. będzie miała już niedługo 3 miesiące. Algorytm na YT podpowiada na przemian: podtrzymujące na duchu kazania księży, filmiki odnośnie przewijania opieki i rechabilitacji noworodków, oraz... mixy i najlepsze kawałki zespołu "System of a Down" ...
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen

wykop +13
Kogo chcielibyście zobaczyć w kolejnym AMA?
Są ludzie, których śledzimy od lat, których głos kojarzymy z konkretnymi sytuacjami, których wypowiedzi nas wkurzają albo przeciwnie - dają do myślenia. Czasem brakuje jednej rzeczy: możliwości zapytania ich o coś wprost, bez dziennikarskich filtrów, bez gotowych odpowiedzi z wywiadów promujących nową płytę, film albo ustawę. Po prostu: normalna rozmowa z człowiekiem, którego zazwyczaj oglądamy z dystansu.
Dlatego wrzucamy to pytanie tutaj, do Was: kto według Was
Są ludzie, których śledzimy od lat, których głos kojarzymy z konkretnymi sytuacjami, których wypowiedzi nas wkurzają albo przeciwnie - dają do myślenia. Czasem brakuje jednej rzeczy: możliwości zapytania ich o coś wprost, bez dziennikarskich filtrów, bez gotowych odpowiedzi z wywiadów promujących nową płytę, film albo ustawę. Po prostu: normalna rozmowa z człowiekiem, którego zazwyczaj oglądamy z dystansu.
Dlatego wrzucamy to pytanie tutaj, do Was: kto według Was
źródło: AMA
Pobierz

#polskasluzbazdrowia
Powiedziałem jej "Kochana ja to się znam na stali i betonie a nie na skierowaniach"
Jestem osobą spokojną, w miarę zrownoważoną. Właśnie przy rejestracji powiedziałem do rejestratorki (30-35l): "daje się wyczuć, że jest pani bardzo nieszczęśliwa w życiu prywatnym, jak w pracy tak ludzi traktuje".
@zbrodnia_i_kawa: oj tak, kiedyś się do mnie zesrała, że jej koleżanka przy umawianiu mnie na pobieranie wizyty coś źle do komputera wklepała xD tak jak ja bym miał na to jakikolwiek wpływ, albo wiedział co u nich w systemie powinno być.
@zbrodnia_i_kawa: te wszystkie medicovery i luxmedy chyba im żadnego, nawet jednodniowego, szkolenia nie zapewniają. Przychodzi z ulicy i zapraszamy na słuchawkę. Nieraz nawet nie potrafią wpisać w komputer poprawnie mniej popularnego zabiegu i sprawdzić, czy jest w pakiecie.