Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ciortas: u znanej masażystki na L w Kraku jeden spermiarz się tak wczuwa w rolę, ze przychodzi i przebiera się w piżamkę przed akcją ( ͡° ͜ʖ ͡°) niestety faceci na widok cipy dostają małpiego rozumu - i nie ma znaczenia czy za nią płacą czy nie, zawsze będą się płaszczyć przed kobietą. Tak zostaliśmy wychowani, już od dziecka
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@AgentGRU
w Polsce są duże braki kobiet i sporo samotnych mężczyzn po prostu nigdy nie znajdzie sobie partnerki a to prowadzi do spermiarstwa, wielu się wydaje że jak dziewczyna im dobrze robi i buduje atmosferę to naprwno coś do nich czuje a to po prostu taka praca i im ta sztuczność będzie mniej wyczuwalna tym większe oblężenie będzie miała dziewczyna :) a co do historyjek to też jedna mi opowiadała że
  • Odpowiedz
@Ciortas: Też nie chcę nikomu do portfela zaglądać, ale idąc tym tropem dalej to same “masaże” psują rynek #divyzwykopem. Inaczej pewnie te “masażystki” by musiały normalnie dawać d**py i robić gały szwagrom. Co myślicie?
  • Odpowiedz
@Ciortas: Myślę, że online to większość zarobi jakieś grosze. Konkurencja jest olbrzymia i podaż znacznie przekracza popyt. Poza tym, to pełna zgoda.
Niestety nic z tym się nie da zrobić, możemy sobie tu tylko ponarzekać i splunąć na spermiarzy. Z drugiej stony, dobrze się wymienić opiniami i czegoś dowiedzieć.
  • Odpowiedz