Aktywne Wpisy

MrGalosh +33
Jak pójdziesz do sklepu i ukradniesz buty/ubrania to... się nic nie stanie. Sklep jest przygotowany na to, że część "klientów" to złodzieje, nie upadnie z tego powodu. I to "działa" bo jednak złodzieje to mniejszość.
Ale nadal - złodziej to złodziej.
Jak pojedziesz autobusem na gapę to... to się nic nie stanie. Przewoźnik i tak się jakoś utrzyma. I to działa, bo gapowicze to mniejszość.
Ale zasadniczo - gapowicze to też swojego rodzaju złodzieje.
I
Ale nadal - złodziej to złodziej.
Jak pojedziesz autobusem na gapę to... to się nic nie stanie. Przewoźnik i tak się jakoś utrzyma. I to działa, bo gapowicze to mniejszość.
Ale zasadniczo - gapowicze to też swojego rodzaju złodzieje.
I

smuteczek2000s +36
Ej Wykopki, może zrozumiecie, że pisanie mi komentarzy=atencja, więc może lepiej mnie ignorować. Bo latam drugi dzień na gorących i mam lawinę atencji.
Także ten.
Miłego wtorku!
#atencyjnysmuteczek
Także ten.
Miłego wtorku!
#atencyjnysmuteczek

źródło: temp_file3431163216734257870
Pobierz
Jeżeli ktoś ogląda F1 i jest zirytowany ceną Viaplay, która z wiadomych przyczyn skoczyła z 34 zł na 55 to polecam aplikację prosto od F1, czyli F1TV. Jedyna wada to brak polskiego komentarza. Opcja roczna w wersji Pro z dostępem do powtórek oraz kamer z samochodów kierowców (cały wyścig można przejechać z jednym kierowcą) kosztuje 216zł zamiast 660 w przypadku Viaplay. Oglądać można przez przeglądarkę lub Android Tv. Jeżeli nie macie to zawsze zostaje Chromecast 4.0 lub np. Xaomi, których zakup i tak będzie tańszy niż roczna subskrypcja Viaplay.
#f1
To mówisz, że jest apka do tego na Chromecast? To byłoby zarąbiste.
- Jakość i stabilność,
- jak ktoś jak ja ma 2 monitory to polecam odpalić na jednym statystyki zużycia opon. Zmienia to całkowicie sposób w jaki się patrzy na wyścig.
- Powtórki
- Dostęp do live POV każdego kierowcy (wypadek Zhou na Silverstone przeanalizowaliśmy z kumplami zaraz po Red flagu, podczas kiedy na głównym feedzie przez 40 minut nie pokazywali powtórki).